Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Avon wtf?!

Polecane posty

Gość gość

Niedawno zapisałam sie do Avon jako konsultantka. Koleżanka od której starałam się coś zamówić jest na tyle niedorozwinięta, że wracając ode mnie z zamówieniem albo gubiła katalog, albo niby wpadł jej do szybu windy albo coś jeszcze więc za kazdym razem miała wymyśloną historyjkę. Związku z tym, żeby się już nie prosić sama się zapisałam i tu pojawiły się pierwsze problemy. Nie zależy mi żeby z tego żyć - chcę zamawiać rzeczy dla siebie, jak znajoma coś będzie chciała albo ktoś z rodziny, bo wiadomo podrzucę katalog jak ktoś będzie chciał, i mogę równie dobrze płacić sobie te 10 zł za wysyłkę paczki. Od kilku dni wydzwania do mnie jakaś koordynatorka, że niby do dziś miałam zrobic zamówienie za 150 zł, jakaś strasznie nadgorliwa na te zamówienia. Chcę się umawiac na jakieś kawy, ploteczki i ******lanse i nie rozumie, że nie mam czasu i chęci na pieprzenie głupot. Przestałam od niej odbierać tel, bo zaczynam się jej bać. Wiem, że jak się nie zamówi czegoś raz w miesiącu to niby nie wysyłają później katalogu, ale on jest dostępny w internecie, więc łaski mi nie robią ;/

Gość gość
upupup

Gość gość
chyba umowy zadnej nie podpisywalas ani zadnego innego papierka zobowiazujacego cie do regularnej sprzedazy czy osiagania odpowiedniego wyniku sprzedazowego? odbierz telefon od laski, badz mila, dowiedz sie jak sie nazywa, ile czasu pracuje w avon. potem postaraj sie znalezc numer do jakiejs centrali avonu i zglosic sprawe podajac dane lub chocby tylko miasto i jej numer telefonu.

Gość gość
Witam serdecznie. Zapraszam do mojego zespolu konsultantek avon;-) w moim zespole kazdy otrzyma na start zestaw startowy- wszystkiw potrzebne materialy, katalogi, probki i inne. Dodatkowe otrzymacie preznt za zamowienie nie tylko od firmy ale rowniez i odemniw;-) na kazdym Waszym kroku sluze pomoca i rada;-) rabaty na kosmetki z katalogu nawet do 50%. Przykladowe promocje dla konsultantek: przy zakupie min 2szt konkretnych perfum otrzymujecie na nie 40% znizki;-) nie jest to chyba trudne do osiagniecia prawda? ;-) tym bardziej ze np koszt perfum to 45zl. Dajmy na to ze 2 wasze klientki kupia po sztuce perfum. Razem zaplaca 90zl Tobie, natomiast Ty zaplacisz firmie 54zl a Twoj zysk na dwoch kosmetykach to 36zl;-) mysle ze to nie malo;-) Kontakt beata1818@o2.pl