Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosiecosie

Czemu nie ma już takich tematów o konkubinatach i bękartach jak kiedyś?

Polecane posty

Gość gość
czyli po slubie razem zamieszkaliscie razem? o matko jaki PRL tu jest!!! same babunie ktore sa nie szczesliwe w swoich zwiazkach...

Gość gość
Mąż uznany prawem wymiata ha ha ha wiecie co ja mam męża ale nie czuję się przez to jakaś lepsza a wręcz przeciwnie gdybym mogła cofnąć czas to zdecydowała bym się później na małżeństwo. Przynajmniej mogła bym w razie w wziąć dziecko za rękę, spakować bety i bez pieprzenia dziada zostawić. moj maz jest beznadziejny, nie pije, nie bija, pieniądzy zarabia dużo ale jest tak k... głupi że szok. Przed ślubem chociaż się starał a teraz za każdym razem tekst no co będziesz się ze mną sądzic i nasz los w obce ręce oddawać. ciul

Gość gość
same denne prowokacje na tym farum, ale nudy

Gość gość
Ja mam konkubynta razem hlejem wudkie

Gość gość
A czasami mam dwuch konkubyntow ale mi sie myli kturen do mnie w nocy pszyhodzi

Gość gość
a ja mam konkubynta od 13 lat tego samego, mamy jedno dziecko i mam wszystkie zymby :D a takie patole jak opisujesz to akurat małżeństwa przychodzą do mnie do ośrodka :)

Gość gość
O a w kturym osrodku mieszkasz obycnie

Gość gość
MATKO!!!!! Tu jest masakra. Kobieto lecz się! Jesteś żałosna, idź ugotuj mężowi żarcie,popierz jego śmieci i zajmij się domem jak cały czas Kuro domowa i przestań korzystać z NETA jak nie umiesz pisać po polsku Krowo Jedna!

Gość gość
ja nie mieszkam, ja pracuję w ośrudku leczynia ulalurznień jestę psychologię :D

Gość gość
A to ja wiem cu tu. Tam leczo alkocholem musi. Musim kiedy umuwic siem na picie tylko nie u mnie bo mi kuratorka zabieze Alana Dzejsike Xawjera Wiktorie Amelie Oliwje Oliwjera.

Gość gość
Bo moja najstarsza curka Rita jusz na ulicy zarabia jak ja kiedys pszynosi do domu piniondze i hyba muj konkubynt Zdzih cus du nij ma.

Gość gość
Lecz się :/

Gość gość
Gdzie się podziały te konkubenty, Gdzie te bękarty, gdzie tamten świat Gdzie się podziały naaasze meliny, Z tamtych szalonych, pijanych lat. Bom bom bom bom bom Uła uła ...

Gość durnowate to
:D

Gość gość
Każda szanująca się kobieta i szanujący ją mężczyzna biorą ślub.Konkubinat to brak szacunku wobec siebie i chęć zostawienia sobie otwartej furtki, na wypadek gdyby wspólne życie się znudziło.A płodzenie dzieci w konkubinacie to największa patologia jaka może być.To taki wysiłek pójśc do usc na 20 minut?Jesteście brudne.

Gość AlynaKonkubyna
Ty zazdrosirz mi ze ja mom kilku konkubyntow a ty tylko jednego menrza

Gość gość
Konkubenci powinni płacić większe podatki

Gość AlynaKonkubyna
A moje zasilki na bynkarty so male z czego ja mom podatki placic

Gość cołko prowda
tekst pod tytułem "konkubinat to zostawianie sobie otwartej furtki" wrzucam do tej samej szuflady z idiotyzmami w której jest argument o posiadaniu dzieci, bo "kto ci szklankę wody poda" i argument za tym żeby nie mieć dzieci "bo Ziemia jest przeludniona" :D oraz teksty: "jak się chce to się da" i "taka prawda" Jaka furtka? kobieto zobacz ile małżeństw się rozwodzi, a nie zostawili sobie furtki tacy byli na poważnie. Jest XXI wiek i rozwód to dzisiaj 30 minut tak było w przypadku mojej siostry. PS Jestem szczęśliwą mężatką :)

Gość gość
Alyna, tu paruwkowa matka roku, jo

Gość AlynaKonkubyna
Czemu paruwkowa bo nie ruzumiem

Gość gość
colko prowda ajlowjiiiiuu

Gość AlynaKonkubyna
A ja wom powim co my dzisiej z konkubyntami robili. A no pili my na melinie dykty u Zdziha co mo wuzek zlomiarski bardzo ryhtyk

Gość gość
jo tyz konkubina pelnom gebom! nbie poszla ja do usca ani ksiendza bo moj konkubynt nie kce i gada ze se furtke zostawic kce w razie wu jak ja sie mu znudzem. a to pewno niedlugo bendzie skoro za zune mie nie kce patalach jedyn. jedno ino dobre z niego to to ze wudki przyniesie durzo i my pijem se fajno ile wlyzie. sluby som dla gupich, my som mondre konkubynty i i se zyjom ponad stan

Gość gość
tu je fajno temat na tej kafateryji o 10latkó co filmy jerotyczne oglada na kumputerze, to ino musi benkart byc bo normalne dzjecko by takie zboczone nie bylo. i teraz co na to konkubiny powieta? patologija jak nic!

Gość AlynaKonkubyna
Morze un ten dziesinciolotek nigdy seksuf nie widziol i tero szuka gdzie morze uglundnonć

Gość AlynaKonkubyna
To znaczy wygnoc kogos do posredniako rzeby se naryhtowal roboty

Gość gość
konkubinaty sraty a fszysko to jedyn wielgi syyyyf. jak moszna dawac tylka facetowi ktory nie je menszem i za chwila dwie pujdzie do inej bo moze? straszne zeczy