Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona mnie zdradza ?

Polecane posty

Gość gość

Hej... takie głupi mam problem. Mam 23 lata i mam dziewczynę która ma 22 lat. Obydwoje studiujemy razem informatykę i moja dziewczyna raczej jest a raczej była realistką. To mi się w niej podobała, jest ładna, urocza a jednocześnie taka stanowcza i realistka. Dużo zmieniło się jak moja dziewczyna poszła sobie dorobić pozując w ASP, później się jej to spodobało i często tam chodziła i poznała starego chłopa w wieku 50lat który jest jakimś plastykiem, uczy ją malować, zaprasza nas na takie w sumie pokazy, mini pokazy. Mógłbym to bagatelizować, ale on nawet przy mnie mówi : moja piękna itp., sms też do niej pisze , tak zaczynając... ona uważa że to fajny face, a mi się wydaje że on chce ją po prostu przelecieć tylko "z klasą" . Uczy ją malować... mi się to totalnie nie podoba, ona nie powinna zajmować sobie głowy takimi pierdołami, co ja moge myśleć jak on ją niby maluje

Gość gość
Porozmawiaj z nią o tym, że nie podoba ci się ten typ i żeby nie chodziła już na te kursy malarstwa. Jeśli rzeczywiście jest realistką powinna zrozumieć.

Gość gość
dla każdego wydawałoby sie to podejrzane

Witaj! Myślę, że mogę w jakiś sposób pomóc. Jestem dziennikarzem i pracuje w telewizji TVN. Szukam osób do programu, które mają właśnie taki problem. W programie będzie wariograf (wykrywacz kłamstw), będziemy mogli sprawdzić, jaka jest prawda. Kontakt: qbagolab@gmail.com Serdecznie pozdrawiam, Jakub