Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedojrzały facet

Polecane posty

Gość gość

pracowałam.12 godzin..wracałam do domu i gotowałam ,sprzątałam..robiłam pranie itd..,nie miałam prawa być zmęczona .maż był w domu ,nie pracował bo się zwolnił.Teraz on poszedł do tej samej pracy ,a ja jestem ,w domu..on przychodzi..ma obiad i posprzątane..wypoczywa ile chce..nic nie musi robić.Dziś wrócił z nocki 6,30..i śpi do teraz..a jest 19.-ta..narzela że jest tak zmęczony..a mnie szlag trafia bo jak ja wracałam po nocce po 12-tu godzinach to mogłam spać jedynie do 12,13..-tej..bo mnie poganiał..ze ile można spać po nocce ,a co ja mam mu powiedzieć..?teraz widzi jak to jest..ja dałam radę..a on zachoquje sie jak rozkapryszone dziecko.Poradzcie mi co z nim zrobić?

Gość gość
najlepiej mieszkać samemu i robić co się chce i kiedy się chce i sprzątać gdy się chce i spać ile się zamarzy po pracy

Gość gość
ale my mamy dwoje dzieci..więc ugotowane i posprzątane musi być..On śpi od rana ,jeszcze nie wstał..mimo że jutro ..ma wolne..ja to wtedy mogłam sobie pozwolić na spanie jedynie do 13 - tej...po nocce..on pracuje w tym samym zakładzie co ja jeszcze niedawno.

Gość gość
rozwiedź się i podaj gnoja o alimenty