karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Możec to ty se możesz. Ja piszę o faktach Wiem gdzie mieszka i wpadnę na bajere, to tylko kwestia czasu i to są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wiem gdzie mieszka i wpadnę na bajere, to tylko kwestia czasu i to są fakty Blabla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wiem gdzie mieszka i wpadnę na bajere, to tylko kwestia czasu i to są fakty Ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: W nocy było tak tylko dlatego że nie lubię jak ktoś przekręca coś i pisze nieprawdę. Będziesz tutaj wchodzić i prostować to co pisałem o elce? Weź ty się lecz na łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Blabla Wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1660 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Zostawię ci bez poprawiania. Będzie ci milej jak sobie czasem przypomnisz swoją dawną ksywę madzia nie rozumię Nie odpowiadam za twoją psychozę nudna śliwko. Jesteś zawistna i uchodzi z ciebie życie. Idź na priv obgadywać rudą i jej gacha od trójkątów. Z fartem nudziaro z Irlandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Będziesz tutaj wchodzić i prostować to co pisałem o elce? Weź ty się lecz na łeb Obojętne co, a będzie się toczyło naszego czatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Albo się oburzać, że napisałem, że się puściłem z elką i mi nie wybaczyłas? Ty się słyszysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1660 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Będziesz tutaj wchodzić i prostować to co pisałem o elce? Weź ty się lecz na łeb Pisałeś, że jest nudna i bezbarwna, a mimo to wziąłeś od niej blika na gry. Koszmar, co za porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 920 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Watewa. Whatever. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 171 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mgła napisał: Nie będę, wczoraj w dzień wszystko odpłynęło parostatkiem w piękny rejs, została obojętność. Nie można tak było od początku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Obojętne co, a będzie się toczyło naszego czatu. A później przychodzisz tutaj i beszczelnie kłamiesz na mój temat. Gdzie tutaj logika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 379 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie odpowiadam za twoją psychozę nudna śliwko. Jesteś zawistna i uchodzi z ciebie życie. Idź na priv obgadywać rudą i jej gacha od trójkątów. Z fartem nudziaro z Irlandii Zostanę poczytać nienudne dialogi twoje i twojego giermka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pisałeś, że jest nudna i bezbarwna, a mimo to wziąłeś od niej blika na gry. Koszmar, co za porażka Nie pamiętam i jak już, to było rok temu jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 26 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mgła napisał: W nocy było tak tylko dlatego że nie lubię jak ktoś przekręca coś i pisze nieprawdę. wiem wiem tylko sama mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu Wiem że nie wpadniesz bo jej zależy na iluzji relacji i emocjach patologicznych których jej dostarczają te guwnoburze tutaj i na jakimś telegramie a nie na tobie jako mężczyźnie. To chyba widzi każdy kto ma iq w normie. Na żywo musiałaby mieć zeby i wyjść z mentalnej wsi w której siedzi a jak wiemy w jej wieku to raczej głupiego robota skoro do tej pory zero doświadczeń. Gdyby była emocjonalnie zdrowa to by się kobiecina nie wiklala w znajomości z zajętymi i dzieciatymi nawet na piwkowanie. Ot se zyje fantazjami i od czasu do czasu posapie do sluchawki myśląc że tak wygląda związek zdrowy. Tak że soł. Pachnie patologiom enylej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Albo się oburzać, że napisałem, że się puściłem z elką i mi nie wybaczyłas? Ty się słyszysz? No przecież mówię że nie lubię jak ktoś coś przekręca. Nie musisz tego rozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wywalone jaja Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie pamiętam i jak już, to było rok temu jprdl I co z tego że rok temu Ela się nic nie zmieniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Zostanę poczytać nienudne dialogi twoje i twojego giermka. Skomlenie o atencję. Stara baba, a mentalność 15 latki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Jak Ty chłopie się boisz że ją obrazisz jprle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: No przecież mówię że nie lubię jak ktoś coś przekręca. Nie musisz tego rozumieć. To po co kłamiesz na mój temat? Po co kłamałaś, że cyberka nie było? Po co kłamałaś, że nie wiedziałaś o dzieciach? Brzydzę się tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1660 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Zostanę poczytać nienudne dialogi twoje i twojego giermka. Temat jest Giny, a Widma - twojej obsesji tutaj nie ma i mam nadzieję, że ja nią nie zostanę. Bo ciężko ci tu będzie. Jesteś natrętna i nudzisz się. Więc won szukać Widmo Irlandko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I co z tego że rok temu Ela się nic nie zmieniła jaka ty o nia zazdrosna jestes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 920 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie pamiętam i jak już, to było rok temu jprdl Tutaj wszyscy te słowa przeżywają bardziej ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Jak Ty chłopie się boisz że ją obrazisz jprle Ty się bałaś, że leksa zawiedziesz i gacie przez telefon ściągalas. Jesteś żałosna. Nie masz szacunku do siebie i godności. Rzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu I zamiast skupić się na wyciąganiu wniosków czy pomyślunku nad własnymi patologicznymi zachowaniami które implikują właśnie takie chore akcje jak dzisiejsza usunięta woli się nasza piromanka skupiac na elzbiecie i jej wyczynach. No dla mnie patologia sto procent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tutaj wszyscy te słowa przeżywają bardziej ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 920 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: jaka ty o nia zazdrosna jestes Jeszcze żeby było o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Amen Ave chüi twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach