Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Audrey27

Jestem biseksualna?

Polecane posty

Gość Audrey27

Mam 16 lat i od kilku miesięcy jestem w związku z chłopakiem... nie jest to mój pierwszy chłopak. Zanim jeszcze z nim byłam, na imprezie całowałam się z pewną dziewczyną. Od tamtej pory często o niej myślę i mi się podoba. Ciągnie mnie do niej i ilekroć ją zobaczę, to się uśmiecham. Pierwszy raz w życiu spodobała mi się dziewczyna, gdy miałam 12 lat. Pociągają mnie kobiety, chociaż próbowałam się tego oduczyć. Zastanawiam się nad tym, czy jestem biseksualna, czy to typowe dla mojego wieku, że nie jest się pewnym swojej orientacji? Dodam, że już z kilkoma dziewczynami się całowałam, ale nie było to nic zobowiązującego. Mój chłopak kiedyś sam stwierdził, że jestem biseksualna, ale go wyśmiałam. Sama już nie wiem.

Gość gość
jak byłam w twoim wieku też podobały mi się dziewczyny....i tak mi zostało. To nic złego.

Gość gość
Ja tez majac 16,17 lat patrzylam na inne dziewczyny, podniecaly mnie. Potem mi to przeszlo, pozostala mi wrazliwosc na damskie wdzieki ale zajelam sie facetami :P Teraz mam prawie 30 lat i pozadanie do kobiet wrocilo ze zdwojona sila mimo iz jestem w stalym zwiazku. Zobaczysz jak Ci sie potoczy.

Gość gość
Cześć. Czy ktoś tu kiedyś zagląda? U mnie było podobnie jak miałam 16-17 lat spodobała mi się jedna dziewczyna zakochałam się w niej bez pamięci przez kolejne parę lat miałyśmy jeszcze kontakt ale typowo koleżanki bo nigdy jej nie powiedziałam bałam się odrzucenia. później kontakt urwał się każda z nas poszła w inne strony ja poznałam chłopaka obecnie jestem mężatką i mam dziecko. No i oczywiście myślałam że to było przejściowe i młodzieńczą fascynacja ale im więcej mam lat a obecnie 29 tym częściej uświadamiam sobie ze duszę się w tym związku ze to nie to co powinno być coraz częściej myślę o kobietach. przez wiele lat ukrywałam to w sobie i nie dopuszczalam tej myśli do siebie...

Gość gość
Ja jak mialam 16-17 lat podobali mi sie faceci i kobiety, mialam 2 zwiazki z kobietami i dwa z mezczyznami i wciaz jestem biseksualna :)