Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blab

gdzie kupić dobry kwas hialuronowy hialuronowy? i urządzenie juvapen?

Polecane posty

Gość blab

Czy ktoś może mi polecić sprawdzona stronkę gdzie mogę kupić dobry kwas hialuronowy do wstrzyknięcie? i czy ktoś się orientuję gdzie.można kupić i za ile urządzenie juvapen??? Do aplikacji wybranej ilości kwasu?

Gość gość
hmmm...trzeba wygooglać

Gość blab
No ok próbuje wygooglować ale dużo stronek po angielsku na allegro juvapen nie dostępne! Ktoś coś słyszał o tym?

Gość gość
kup w aptece kwas hialuronowy do zastrzyków dostawowych, taki jaki używają ortopedzi np. Flexus, będziesz miała gwarancję że oryginalny i bez szkodliwych domieszek, to wyrób medyczny więc musi być czysty i bezpieczny jak dobrze poszukasz znajdziesz za ok 100 zł ten żel jest od razu w strzykawce, wystarczy dokupić igłę

Gość blab
Ale ja go sama kupie czy na receptę? I on może być wstrzykiwany w zmarszczki i usta? Ile się utrzymuje? Używasz taki?

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość blab
To znaczy ze te co są za 400 czy nawet około 1000 zł za 1 lub 2 ml to hmmm jest to samo w sumie jsk np. Juvaderm?

Gość blab
Flexus na stawy czy ktoś wstrzykiwał go w zmarszczki na twarzy? Np. W bruzdy nosowo wagowe i usta? Proszę o pomoc bo cena super w porównaniu do innych typowych kwasów na zmarszczki...a jak podobne działanie to może wywypróbować? Doradźcie!

Gość blab
Hallooo ktoś coś wie o Flexus fluid? Twarz?usta?czoło? Poradźcie jak ktoś coś wie o tym lub robił lub widział ;)¡

Gość blab
Hallooo halooo nikt się tym nie interesuje???

Gość blab
Czy ktoś próbował kwasu hialuronowego Beatifull??? Na allegro są aż 2 ml za około 300/400 zł.wiec nie najgorzej, jak on się utrzymuje??? Pomóżcie W wyborze?

Gość blab
No widzę ze każdy zainteresowany :(

Gość gość
Ja bym sobie sama takiego kwasu nie "podała". Uważam, że od tego są lekarze, osoby, które przechodzą specjalistyczne kursy, aby efekt był ładny i aby zabieg przebiegał bezpiecznie :) Osobiście chodzę do dra Migały w Klinice Sfera, http://www.klinikasfera.pl/.