Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisałem do kobiety ulala piękna kobieta a ta

Polecane posty

Gość gość

,,ulala piękna kobieta No o Tobie tak powiedzieć nie można.. zawsze coś ciekawego sie dowiem to trzymaj sie piękna wredna ;p czesc ;p"

Gość gość
prymitywna fakt

Gość gość
moze sie naczytala "Mezczyzni kochaja zołzy"

Gość gość
eh i jak tu poznac kobiete nie da sie chyba kobiety tylko leca na tych co sa w kolo i co je chca przelecieć taki stego morał

Gość gość
nie wszystkie sa takie kobiety ale żle sie dzieje , niema jak poznac dziewczyny choćby po pisac zapoznać;/.eh nierozumie juz kobiet i chyba dośmierci niezrozumie

Gość gość
wiecej wiary:) sa jeszcze normalne dziewczyny, tylko sie gdzies zabunkrowaly

Gość gość
i bardzo dobrze , jest piękna i szczera nie chce z pryszczatym golasem rozwijać znajomości. i uciela to .

Gość gość K
ja na taki tekst się tylko uśmiecham,ale takim tekstem mnie byś nie przyciągnął to tak jakby kobita powiedziała do faceta -ładna koszula :-) chociaż akurat na to w odpowiedzi pan się uruchomił ,to chyba zły przykład :-)

Gość gość
ta o pryszczatym juz nie jest normalna jest uległa modzie . a do autorki powyzej gdzie te bunkry znajsc moge miesiac kilofem grzebac by ja stamtąd wyciągnąć ;p

Gość gość
oj te bunkry daleko stad i gleboko w glab ziemi, a kobiety wychodza z nich zawsze niezauwazone, sa jak potwor z loch ness albo yeti, ciezko dowiesc ze istnieja :)

Gość gość
zły podryw no dobra ale normalna kobieta powina cos napisac albo zażartować i nawiazac rozmowę no chyba ze niechce, niema prosto napisac do kogos cos by komus spasowało ;/

Gość gość
hym co jedzą te potwory na głodzie ich wyłapie co do jednego :)

Gość gość
wiem wiem i współczuje że to wy zazwyczaj z tym wychodzicie i się stresujecie ewentualnym odrzuceniem

Gość gość
zywia sie komplementami i potrafia za nie ladnie podziekowac, w odroznieniu od tej pani z czatu :]

Gość gość
nieno ja tam juz przywykłem nie miałem kobiety tylko potem cos sie powie powstaje konflikt potem kablujecie swoim facetom a ten sie chce bic ;/ temu wam nie ufam niby jesteście spoko a jak co do czego przyjdzie to niewiadome co odwalicie , ja jestem spokojny człowiek i nie chciałbym by jakas kretynka mnie wysmiała w szkole bo cos powiem , juz podrywałem czasem do dziewczyn realnie no ale nie wychodzi nie wyszło jeszcze ani razu

Gość gość
wiekszosc z was tu piszacych to analfabeci wtorni i sieroty komputerowe to co sie dziwic? zainwestujcie w slownik to pogodocie.

Gość gość
analfabeci , powiem ci tak ty poświęcasz czas na pierdoły typu aksamitny orientalny ekscytujacy i takie słowa co wnoszą tylko lepszy przekaz, ale nic nie daja w zasadzie komunikacje no to jest 10% ale 90 % to reszta nauki matematyka itp

Gość gość
autorze, zeby trafic na prawdziwy diament trzeba czasem przekopac sie przez brud, kurz, i caly ten syf, dlatego pewnie trafisz nieraz na takie panny, ktore sie wywyzszaja i wyladowuja swoje prywatne problemy na innych, ale to nie znaczy ze w tym zalewie wrednych lasek nie znajdziesz w koncu jakiejs konkretnej dziewczyny pasujacej do ciebie jak dlon do rekawiczki, zycze ci tego :)

Gość gość
normalne kobiety sa jak potwor z loch ness albo yeti? :O :D

Gość gość
nooo, ja tak wyglądam. a co?

Gość gość
dzięki wielkie dzięki tylko ja sie boje pisać do tych kobiet z bliska, jestem dziwny wole czasem na fotce pisac tam mam lepsze zdjecia jak ktos sie obrazi to cie nic nie zna nie napisze głupiego komentarza i wszyscy znajomi beda wiedziec, ale zdrugiej strony musze starac sie podrywac kobiety ze szkoły co jest bardzo trudne i pewnie trafie jak mówisz na duży syf ale moze te rękawiczki leza tylko trzeba w ciemno siegnac

Gość gość
mi sie rzygac chce jak pisze do mnie facet i robi mnostwo bledow, nie uzywa znakow interpunkcyjnych i nie potrafi sensownie konstruowac zdan. uczcie sie troche wiecej, wiedza to wladza

Gość gość
wiedza to władza nie chce kobiety która pragnie mnie jako władcy wiec niedałas mi powodu by zmienic to i zygaj ile chcesz kobieta ma byc dobra i mnie kochac i sie usmiechac

Gość gość
a ja patrzę głębiej w człowieka niż kropki i przecinki ,i uważam że władza jest szkodliwa

Gość gość
21;09 noi jestes moja nadzieja musze gdzies taka wygrzebac :)

Gość gość
wladzy nie chca ludzie slabi bo nie umieliby sobie poradzic z nia.

Gość gość
jeśli nie potrafisz zaintrygować kobiety to jesteś sam sobie winny. JEstem atrakcyjna i mnie poderwie tylko facet z taką umiejętnością - ktoś, kto tak zręcznie potrafi bawić się słowem, że mnie to zafascynuje - jesli jest przeciętny jak an moje kryteria, nie jest odrażający to dam szansę. Niestety takich facetów jest malutko

Gość gość
to uswiadom sobie, ze przecinki tudziez kropki (lub ich brak) potrafia kompletnie zmienic sens wypowiedzi pisanej (lub sens odebrac). to jak piszesz swiadczy o tobie - jak jestes niechluj i przyglup to nie piszesz poprawnie, i dlatego bedziesz odbierany jako niechluj i przyglup. ponadto - jesli szanujesz rozmowce, to bedziesz sie staral by wypowiedz miala wlasciwy ksztalt. a jesli masz to gdzies, to znaczy ze rozmowcy nie szanujesz. a sam chyba tez nie lubisz, gdy ktos okazuje ci brak szacunku, prawda?

Gość gość
ja zrozumialam wszystko, co napisal

Gość gość
to wymień tylko 5 silnych nieszkodliwych sprawiedliwych i u władzy