Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisałem do kobiety ulala piękna kobieta a ta

Polecane posty

Gość gość
władza powiadasz zadam ci pytanie mozesz zostać władca teraz ale wiesz ze bys zginął czy bys był władca czy bys wolał wybrać miłość ? teraz władcy będą ginaci czemu ja szary człowiek miałbym byc władca bo ja tego chce nie ludzie tego maja chcieć . ten temat zamknięty . Nie no nie bede intrygował ja chce poznac kogos sympatycznego a nie bawić sie choc to tez moze interesujące ale na krotką mete iny masz charakter dobrze

Gość gość
szacunek lub brak przez słowo pisane cos może , ale taka mam wade i ktos to musi zrozumieć jak nie to trudno bede przygłupem jak twierdzisz czy ty myslisz a dla inej moze mezem i bede miał dzieci ktowie

Gość gość
ja tez zrozumialam, to nie o to chodzi tylko :O jak widze taka wypowiedz jak autora, to od razu widze, ze na pewno nie bedzie wspolnych tematow. zrozumcie, ze kazda normalna osobe bledy i niechlujnosc w pisaniu i formulowaniu wypowiedzi po prostu RAZI, to na tyle ze nawet nie chce sie takiej osoby blizej poznac

Gość gość
czy będziesz pierwszym cudownym wyjątkiem władczym?:-) i jeszcze dopisz kto miałby mieć władzę w związku i gdzie będą jej granice i czy w ogóle będą?

Gość gość
masz racje, lenistwo to obrzydliwa wada :O

Gość gość
Ci najbardziej silni są łagodni,ur******ają się by chronić lub bronić,nerwusy i niedowartościowani lubią gnębić innych i górować nad nimi

Gość gość
jakie granice takie jak przepowiednie czyli Litwa donas dawne ziemie ze wschodu wrócą do polski inwestycje w energie geotrmalna . itakie tam prawo prawo kosc nie do złamania przez tysiace lat dla bogaczych choc to fikcja . alenistwo to racja obrzydliwe ale jak chcecie kazdy dokonuje wyboru

Gość gość
nie rozumiecie zupelnie na czym polega to, ze wiedza to wladza. dlatego mowie - widzac takie wypowiedzi od razu wiem, ze nie bedzie o czym gadac. bo brak jest zrozumienia.

Gość gość
jedni pięknie piszą inni malują trzeci to mówcy ,nawet w niedorozwiniętym może kryć się geniusz ,są takie przypadki ,geniusz z którym w danej dziedzinie nie ma równego,nie wam oceniać innych

Gość gość
oczywiscie ze kazdy ma jakies swoje talenty, ja to rozumiem i szanuje. ale nie miejcie pretensji ze dostajecie kosza celujac w nieodpowiedni target.

Gość gość
bez pokory przepadniesz nawet mając wiedzę

Gość gość
to co najważniejsze i tak będzie ukryte przed Tobą próżna kobieto

Gość gość
21;32 widzę ze jesteś mądrym człowiekiem :)a władza współczesna władza to burdel syf i kasa a kasa hym złoto tylko myslmy poco ci złoto jak ktos cie ma zabic poco ci złoto skoro w kosmosie jest mld razy więcej złota , poddanych miec i by kobiety ci wchodziły do łoza no ciekawa wizja tylko jak tacy władcy kończyli , władza to nie zabawa i to zycie wybiera kto ma byc władca

Gość gość
ja też Cię lubię , nie musisz wstawiać kropek żebym widziała kawałek Twojego umysłu :-)

Gość gość
na podstawie krytyki niechlujstwa w pisaniu zostalam uznana za osobe bez pokory i prozna.. a to ciekawe :)

Gość gość
no i bardzo dobrze ;), mi tylko jednej rzeczy brakuje w życiu kobiety chciałbym sie zakochac przed wojna nic więcej niechce

Gość gość
a skąd jesteś bo ja Ślask ?

Gość gość
tak wiedza to władza a czas to pieniądz :-)

Gość gość
wiedza jest cena bardzo , ale teraz naj ważniejsza miłość czy kobieta bo wtedy bym poznał zycie i jakbym umierał to bym wiedział co żle robiłem itp . no no zobaczymy jak będzie

Gość gość
to trzymajcie sie ide sie uczyc :)

Gość gość
gdyby nie różnica wieku :-) miłej nauki

Gość gość
co ty ja juz 21 lat :)stary kacap zemnie

Gość gość
to narazie