Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polubienia na FB i afera

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem już kilka lat, mieliśmy rok temu wielki kryzys. Wróciliśmy do siebie. Po tym powrocie układ nam się naprawdę świetnie. On ma FB i uczestniczy w nim czynie. Ja FB mam takiego ukrytego, fikcyjnego, bardziej z ciekawości,bo nie lubię publicznie chwalić się a naprawdę mam czym. Tam jest taka opcja osoby, które możesz znać. Dziś wyświetliła mi się właśnie dziewczyna, która bardzo za nim kiedyś latała 2 lata. On jej nie chciał. Z ciekawości kliknęłam na nią i jej zdjęcia. W styczniu tego roku dodała zdjęcie, któreś tam z kolei. Mój facet kliknął, że lubi to zdjęcie. Zapytałam się grzecznie, po co się to robi i czy to jest jakiś pretekst, żeby z nią nawiązać kontakt. Wydarł się na mnie, obraził się i pojechał bez słowa. Nie zrobiłam żadnej awantury, tak tylko grzecznie spytałam. Nie znam się na tej zabawie. Chętnie usłyszę opinie od osób znających temat, Jak do tego podchodzicie??

Gość gość
Lajkuje=kocha, pragnie :D ot... problemy gimbusków :D

Gość gość
podnoszę, bo ciśnienie mnie rozrywa, raz, że zachował się jak gówniarz

Gość gość
mamy po 30 lat

Gość gość
Macie po 30 lat a zachowujecie się jakbyście mieli 15 lat ... Też mam 30 lat i męża w podobnym wieku i ... uwaga ... ani ja ani on nie mamy Facebooka ! Tak to możliwe ! Spróbujcie i będziecie spokojni :) Powodzenia :)

Gość gość
ja nie mam FB piszę o tym

Gość gość
"Ja FB mam takiego ukrytego, fikcyjnego" ... nie masz ?

Gość gość
Zdjęcia się lajkuje, bo nam się podobają, a nie po to, żeby nawiązać kontakt. W życiu nie napisałam do żadnego z facetów, bo mi ktoś zdjęcie polajkował. Weź kobieto dorośnij. Lobotomii by Ci nikt nie zrobił, bo i nie ma na czym.

Gość gość
No ok a jak zareagujesz jak lajkuje ciebie facet do którego nawijałaś przez 2 lata i miał cię w duszy jesteś sama i on ma zdjęcia sam?