Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomóc koleżance?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka przez swoje kompleksy nie chce ze mną chodzić na imprezy, na plażę, basen i w inne publiczne miejsca. Bardzo wstydzi się swojego ciała i twarzy, jest przez to bardzo wstydliwa, latem chodzi w długich spodniach bo boi się pokazywac nogi. :( Jest bardzo miła uprzejma śmieszna trochę zwariowana, można z nią o wszystkim pogadać i nie da się z nią nudzić, a w trudnych chwilach zawsze pomaga i można na nią liczyć :) Co mogę zrobić żeby jej sama ocena była większa niż 0? Doradźcie

Gość gość
po 1 odkryj przyczynę i wtedy próbuj jej pomóc. Po 2 musisz znaleźć jej faceta :P Lub zainicjować sytuację, w której faceci by komplmentowali tylko ją, w Twoim towarzystwie. Sprawdzone!

Gość gość
Samoocena

Moze zaproponuj wspolne zakupy-doradz jej jakis ciuch i wychwalaj:) Moze to jej podniesie samoocene:)

Gość gość
No ona ma od jakiegoś czasu swojego pierwszego chłopaka, myślałam że dzięki niemu się zmieni, ale nic z tego. Jedynie co to się zastanawia czemu on z nią jest i czemu jej jeszcze nie zostawił. Patrzy na jego byle dziewczyny i się do nich porównuje a przez to ma jeszcze większe wątpliwości a jej samoocena jest jeszcze niższa. Nie mówi mu o tym i nie pyta się go czy mu się ona podoba bo się boi ze przez to związek rozwali Juz nie wiem co zrobić :(

Gość gość
O ile pamiętam to raz w życiu widziałam ja w sukience i była strasznie skrępowana i ciągle się rumienila i chowala

Gość gość
A faktycznie ma nieatrakcyjne ciało, że je tak chowa czy ten problem jest tlko w jej głwoei?

Gość gość
Za bardzo to ja jej nie widziałam, bo nie ma jak No ale jest szczupła, drobna, niska a z twarzy nie uważam żeby była brzydka