Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Agata_Waw

Czy mam szanse z bogatszym facetem

Polecane posty

Gość Agata_Waw

Najpierw o mnie. Mam 31 lat, jestem przeciętna kobietą po kilku związkach z facetami którzy potrafili mnie zdradzać, olewać a nawet jeden bić. Mam kiepską robotę za 1500, wykształcenie średnie, więc jestem też biedna. A teraz o nim: W jesieni poznałam w górach faceta który był bardzo dla mnie miły. Sama zaproponowałam mu zostanie przyjaciółmi na co przystał. Spotykamy się 1,2 razy w tygodniu, chociaż on czasami proponuje nawet częściej spotkania, ale nigdy nie nalega. Jak mam doła to potrafi przyjechać niezależnie co by się działo - raz nawet przyjechał po podróży samochodem z Włoch. Nigdy nie mówił że chce czegoś więcej niż przyjaźni - związku, seksu itp. Ale widzę że mój dotyk sprawia mu przyjemność i lubi mnie dotykać za rękę. On ma 36 lat ale nigdy nie miał żony, tylko raz był bliski ślubu ale się rozstali bo dziewczyna wyjechała z Polski i go olała. Jest bardzo spokojny, wyważony, lubi dzieci - np często zabiera gdzieś dzieci swojej siostry, pomaga im w lekcjach itp. Jest przystojny - wygląda na maksimum 27 lat, wysportowany, nie pali, nie pije, jest spokojny i wyważony. Jedno co mnie dziwi to, że na każde nasze spotkanie jeździ starą corsa za 2 tys i mówi że wynajmuje pokój. Mówił mi też że jest specjalistą od sprzedaży, jednak poznałam kogoś kto go zna i okazało się że jest kierownikiem w dużej firmie komputerowej, jeździ drogim Mercedesem i ma drogi dom. Na początku nie chciałam wierzyć, ale sprawdziłam na Goldenline i okazało się to prawdą. Co o tym myśleć? Dlaczego tak robi? Dlaczego również nic mi nie proponuje? Czy tacy faceci nie chcą się wiązać z biedną szarą myszką?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować