Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie mi dzis smutno

Polecane posty

Gość gość

co z tego, że byłam w kosciele, potem u kosmetyczki, jutro idę do znajomej lekarki - jak mi tak strasznie smutno... samotność jest straszna, wszyscy znajomi milczą, a ja siedzę na kafe, zamiast sie wziąść do pracy, i czuję się jak idiotka - ktos też tak ma teraz?

Gość MarioS
Nie martw się - mi tez jest smutno. Jutro wyjeżdżam na 3 miesiące i nawet moja dziewczyna nie chciała się ze mną spotkać, żeby się pożegnać, bo poszła na areobik a potem będzie zmęczona . 20 minut pogadała na facebooku a potem 5 minut przez telefon. Chyba pora zakończyć tą znajomość.

Gość gość
Przykro mi Mario, Twoja księżniczka jest w innym zamku.

Gość Smutne Oko
Ja od godziny sie zbieram, zeby zrobic cos pozytecznego.

Gość MarioS
Może i w innym zamku, ale szkoda że nie powiedziała, że ja nie interesuje ta znajomość, tylko nawijała makaron na uszy a potem usłyszałem że już musi kończyć. W sumie, to ani nie była bardzo piękna, miała słabą pracę, do tego wyglądała na 5 lat starsza od mnie. To co mnie urzekło, to że była taką spokojną dziewczyną, ale potem przekonałem sie że pozory mylą.

Gość gość
"W sumie, to ani nie była bardzo piękna, miała słabą pracę, do tego wyglądała na 5 lat starsza od mnie" hahaha ;)

Gość gość
jakby nie było kafe, to wogle byłaby tragedia, dziekuje Piotrze, że mnie przytulasz ;) wlasnie przytulenia mi chyba teraz najbardziej brakuje... on nie przytuli nigdy - tak przynajmniej stwierdził :(