Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojące upławy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Od kiedy zaczęłam współżyć z moim facetem bez prezerwatywy zaobserwowałam wydzielanie się upławów (zielony kolor) i lekkie swędzenie w okolicach sromu. Wcześniej kochaliśmy się z gumką i tego problemu nie było, teraz chłopak konczy we mnie. Wiem, że byłam pierwszą dziewczyną mojego chłopaka i jedyną, wiec choroby wen. odpadaja. Co to może być?

Gość gość
zapalenie bakteryjne, grzybica? Nie masz co kombinować, musisz iśc do gina. I niech od razu kurację dla partnera przepisze, bo znowu Cię zarazi.

Gość gość
to nie jest choroba zakaźna, on nie miał skad się zarazić....

Gość gość
A ja mam kontrowersyjna teorie! Mialam taki problem z poprzednim chlopakiem. Leczylam sie, ale to niewiele pomagalo. Nawroty mialam z roznym natezeniem non stop. Od tego czasu zmienilam chlopaka i od ponad roku nic mi nie dolega! A ostatnia infekcja z poprzednim nie byla leczona ginekologicznie. Kluczowym jest ze tamten facet byl popieprzony, a obecny jest idealny. Czy to moje cialo dawalo mi do zrozumienia, ze to nie TEN? :D :D

Gość gość
jeżeli masz grzybicę to mógł zarazić się od Ciebie...chociaż prawdę mówiąc to nie brzmi jak opis grzybicy. Upławy miałyby mleczny kolor, nie zielony. To bardziej jakaś choroba weneryczna...idź do ginekologa.

Gość gość
Mój chłopak nie ma żadnych chorób wenerycznych... bardziej zastanawia mnie czy to nie jesy np. jakieś uczulenie na jego wydzieliny itp? ale kwestia tego że po siusianiu sie nie umył należycie? matko, ja juz nie wiem co dzieje...

Gość gość
Rżęsistek,Bakteryjne zapalenie pochwyalbo chlamydia.Skoro z gumą było ok,a problemy zaczęły sie po stosunku bez gumy to źródłem zakażenia jest twój chłopak.

Gość gość
teoretycznie to może być alergia na jego spermę....ale to się zdarza cholernie rzadko i nie wywołuje takich objawów.

Gość gość
on napewno nie jest nosicielem żadnych chorób. właśnie też się zastanawiałam nad alergią na spermę, ale te zielone upławy mi nie pasują coś....

Gość gość
Na pewno to wszyscy umrzemy.idz do gina.

Gość gość
idź do lekarza, zielone upławy to w większości symptom chorób wenerycznych (tak, wiem...on na pewno nie). Zbadają cię to będziesz wiedziała co to.

Gość gość
Wizyta u lekarza nieodzowna, ktoś musi wystawić diagnozę i przepisać odpowiednią kurację. Ja jednak o innej sprawie, chociaż ta sama tematyka. Moja babcia, później mama, jej siostra, w końcu i ja stosuję 2 razy w tygodniu podmywanie w wodzie z dodatkiem sody oczyszczonej,w litrze ciepłej wody rozpuszczam 1 łyżkę sody i po kąpieli lub prysznicu dodatkowo części intymne tym roztworem przemywam.Nie używam już żadnych preparatów do higieny intymnej. Sposób ten polecił babci ginekolog w czasach kiedy innych preparatów nie było, ale skutek lepszy od wszystkich tych drogich, chemicznych mikstur.

Gość gość
dzięki za radę, spróbuje z tą sodą i wodą :) a czy to możliwe, że jeżli po wytrysku w środku nie idę się podmyć, to coś niedobrego się w środku dzieje?