Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowe pieluchy DADA

Polecane posty

Gość gość

polecam wypróbujcie sobie nowe pieluszki DADA 32zł /opak rozm 4 wych po 50 gr za pieluchę. Fajne bardzo cieniutkie!!!

Gość wiii
własnie się zastanawiałam kiedyś czym one się różnią od tych starych

Gość gość
ja dopiero zaczynam przygodę z pieluszkami ale też będę używać dada, mam nadzieje że sie sprawdzą:)

Gość gość
Kupilam 1.bardzo dobre

Gość gość
Okropne,ale bieda zawsze będzie wychwalać to co tanie.Na pieluchy porządne ich nie stać ,a dzieciaki sobie robią.Mopsiarska patola:O

Gość gość
Sama jesteś bieda i patola;D

Gość gość
Zabolało co?:D:D jesteście biedakami ,nie mającymi pięciu dych na paczkę porządnych pieluch

Gość gość
ja mam kasę, ale korona mi z głowy nie spadnie jak kupię coś tańszego ale równie dobrego. Akurat głupotą jest wywalanie kasy w śmieci.

Gość gość
Ale cos zmienili w produkcji? W sumie to jak na polowe tanszy produkt od pampersow to b dobra jakosc. Co zmienili? ogolnie uwazam ze pampersy 100 razy lepsze i wierze w dady ze sa na dobrej drodze to dogonienia pampersow.

Gość gość
One w ogóle są bardzo dobre :-)

Gość gość
używam na zmianę zielonych pampersów i dada... różnicy znacznej nie widzę, w zasadzie praktycznie żadnej. tylko idioci wierzą, że jak coś kosztuje drożej, albo jest "firmowe" to od razu z miejsca musi być lepsze

Gość gość
Gosc11;33,co mialo zabolec?pochlebiasz sobie sfrustrowana idiotko:)

Gość gość
Te pieluchy sa bardzo dobre, chyba 3 lata temu, jakas gazeta, chyba ,.dziecko,,przeprowadzala test, i one wypadly bardzo dobrze, na rowni z pampersami. A ma ktos moze paczke, pisze tam moze przez jaka firme zostaly wyprodukowane?

Gość gość
Pampersy powinny byc tansze tylko ze zanim dotra do sklepow mijaja duzo posrednikow i kazdy chce zarobic. Jak 2 lata temu uzywalam to pampersy byly o wiele lepsze, sa takie mieciutkie, jakbym dziecku majtki bawelniane ubierala. Dady byly zawsze twardsze. Z tym ze i tak sa bardzo dobre jak na swoja cene w porownaniu do hudgensow i innych ktore tez do niskiej polki nie naleza. To co sie zmienilo w produkcji?

Gość gość
idiotka cię wydaliła na ten świat, i teraz łazi po nim taka menda jak ty:D stoicie tylko w mopsie po zasiłki a potem jak bydło do biedry po te wasze dady:D:classic_cool:

Gość gość
ja akurat mam pieniądze ale skoro dziecku pasują takie to po co wydawac pieniadze na droższe, bo maja firme na opakowaniu?:D może chwalisz się swoim znajomym i trzymasz pieluchy na wierzchu, zeby było widac jaka to ty bogata jestes :D hehehe żałosne, już wole dziecku kupic cos za pieniadze które Ty wywalasz

Gość gość
Gosc11;43 w jakiej patologii trzeba byc wychowanym, zeby miec takie myslenie jak ty?rozumiem, ze w kolejce po zasilek slyszysz jakie pieluchy ludzie kupuja?

Gość gość
Tylko ,że ja nie musze kupowac tańszych,żeby starczyło na coś jeszcze.Moge kupić najlepsze oprócz tego kupowac co tylko dusza zapragnie.Jak się chce miec dziecko to trzeba mieć zaplecze finansowe aby nie musieć odmawiac mu niczego co najlepsze.No a wy jakbyście kupiły pampersy to już dzieciak nie może liczyć na nic bo byście się spłukały do zera:classic_cool:

Gość gość
Gosc 11;52, mozesz kupowac co dusza zapragnie, nie musisz tak bardzo tego udowadniac, wierzymy ci, i juz sie tak nie denerwuj:)

Gość gość
Jakbym byla taka bogata jak ty, to nie siedzialabym na cafe i udowadniala wyzszosc pampersow nad dada.zalosne:)

Gość gość
wg tej idiotki to powinno się zabraniać ludziom rodzić dzieci jeśli nie stać ich na pampersy ORYGINALNE oczywiście PAMPERS WYZNACZNIKIEM wszystkiego co NAJLEPSZE!!! :D A co jeśli stać mnie na pampersy a kupuję tańsze, bo dziecku służą i i tak pójdzie to w śmieci? Co jeśli zaoszczędzone np 20zł na paczce wolę wydać na coś innego dla dziecka?

Gość gość
na tym forum są same bogate dziewczęta albo patologie - taka luźna obserwacja:)

Gość gość
I te bogate dziewczeta nie pracuja, skoro o 12;00 wypowiadaja sie na tak ,, wazne,, tematy:)

Gość gość
A coś się zmieniło w nich?? My kiedyś używaliśmy ale nie wytrzymywały nocy i mam wrażenie, że źle chłonęły wilgoć i dałam sobie z nimi spokoj. Za to u nas rewelacyjnie się sprawdzają babydream.

Gość gość
dziś -> lepiej byc biedna radzaca sobie osoba, niz prostaczką, siedzaca non stop w domu w wy ladującą swe frustracje na kafe, bo to jedyn twe zajecie. S loma z butow ci wystaje dziecko

Gość gość
To miał być temat o nowych pieluchach DADA a nie o tym, kogo na co stać i że Pampersy są lepsze.

Gość gość
ja Wam powiem, ze roznicy nie ma - ot, dada sa mniej chlonne i czesciej trzeba je zmieniac. cenowo wyjdzie na jedno. ja uzywajac pampers mam ten komfort, ze spokojnie noc dziecko przespi bez przebierania, spacer moze byc dluzszy itp. ps. przepraszam za brak polskich znakow

Gość Sierotka ma Rysia
Ja używałam jakieś 2 lata temu tych Dada i były bardzo dobre. Ale zakładałam je tylko na dzień. Na noc jednak Pampers był lepszy, bo dłużej trzymał i tak się nie pompował. Wytrzymywał całą noc. Ale w dzień, kiedy się często zmienia, to żal mi było Pampersów, bo b6yły 2 razy droższe. A do głupich komentarzy osób, które mówią, że jesteśmy bieda. A co Cię to obchodzi człowieku w no sikają nasze dzieci???????!!!!! Ja nie patrzę jakim ty papierem toaletowym tyłek podcierasz, czy takim za 5 zł czy za 15 zł.

Gość gość
tak się składa ze stac mnie było na pieluch PAMPERS kiedy syn był pieluchowany. ale tak mu od nich dupsko wysypywało ze glowa mała!! syf do potęgi!!