Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowe pieluchy DADA

Polecane posty

A no i na spacer też Pampersa zakładałam. Ale w dzień zawsze Dada. To tak jak np. z winem. Po co mam kupować takie za 60 zł, skoro mi nie smakuje, a takie za 20 zł jest dobre?

Gość gość
Bieda zawsze będzie biedą:D ja mam swój biznes i moge siedzieć na kafe o,której godzinie zechcę i ile chcę,bo na ,mnie zarabiają moi pracownicy

Gość gość
Jesteś żałosny. W naszych biednych dupskach mamy to, gdzie pracujesz i co robisz. Spadaj liczyć kasę nieszczęśniku.

Gość gość
Za malo rozgarnieta jestes ,,na swoj biznes,,:)

Gość gość
To twoje zdanie:D jednak ja, taka mało rozgarnięta nie musze siedziec na etacie u kogoś i bać się czy po macierzyński nie wywalą mnie na zbity ryj:D

Gość gość
eeee przez 2 lata zycia dziecka wywalacie ok 3 tysiecy zlotych w G/Ó/W/N/O leniwe kretynki- jak uzywal wielorazowek dbam o srodowisko a te 3 tysie wydam na cos konkretnego a nie w kał

Gość Sierotka ma Rysia
No to super. Ale jesteś zajebista, nawet nie wiesz, jak Ci zazdrościmy. Jesteś naszą idolką i oddałybyśmy wszystko, żeby być na Twoim miejscu. Przeraża mnie ludzka głupota :o

Gość gość
pewnie ten "swoj biznes" to salon kosmetyczny/fryzjerski panna jest tleniona tapeciara kochajaca solarium z twarzy wyglada jakby minela sie z mozgiem jej dzieci maja na imie Nikola lub Alan ubrane w zawadiacie ciuch i do drugiego roku zycia zasuwaja ze smokiem w buzi i pampersem na pupie bo ja stac ;)

Gość gość
Wspolczuje tym twoim pracownikom, jak mozna pracowac u takiej niedowartosciowanej, zgorzknialej osoby, na nich tez sie tak wyzywasz? Jak ty prowadzisz ten biznes, z taka niska samoocena, wszystkim chcesz udowodnic jaka ty bogata jestes

Gość gość
Ten biznes to przewozna, targowa budka z zapiekankami:)

Gość gość
Eh dziewczyny o co podnosicie larum ? pieluchy Pampers i pieluchy Dada wytwarzane sa w tej samej fabryce i na tej samej lini. Roznia sie wzorkami, opakowaniem i marka - proste wystarczy porownac/ poczytac opakowanie. Maz pracuje w owej fabryce w Gdansku. Pozdrawiam

Gość gość
tak jakby kupowanie Pampersow bylo wyznacznikiem stopy zyciowej :D :D :P :P hahahahahah

Gość gość
Na pewno jie sa produkowane razem. Ja po porodzie uzywalam pampkow ale malej tak pupe Sypalo ze balam sie zakladsc. Kupilam dade i wszystko okej.zaden wyznacznik, mnie tez stac na pampy no ale po co? Zeby sie pokazać? Polozna która mi odbierala poród mówiła ze u niej wszystkie dzieci uczulone na pampy...

Gość gość
A ci pracownicy to pewnie jakis karlowaty chinczyk, zgarniety z ulicy do polewania ketchupu:)

Gość gość
fakt, autorka kupuje pieluchy za 32 zł to tanio?? Pampersy i dada to jest to SAMO! poczytajcie kto produkuje....

Gość gość
A oprócz tego ostatnio zmienila nabella happy i sa lepsze jakości owo od dady i nie smierdza tak a cenowo porowntmywalnie mi wyszlo

Gość gość
Możecie sobie ze mnie kpić i pisac co tylko chcecie:D w tym momencie pokazujecie swoją bezsilność i frustrację:D ja nie muszę liczyć każdego grosza w przeciwieństwie do was

Gość gość
ale ci zazdroszcze! wez mi przyślij kilka obsikanych zużytych pampków to na spacer założe dziecku w lato, na plaże założe żeby każdy widział że mam pampki!będę się czuła bogaczką, każdy będzie zerkał na pupkę mojego dziecka i mi zazdrościł że mnie stac, będzie wspaniale!

Gość gość
My tez nie musimy liczyć każdego grosza;))

Gość gość
13:12,nie wątpię,ze takie biedy jak ty piorą te swoje dady i suszą,żeby było jeszcze taniej :classic_cool:

Gość figarska
zamienniki pampersów są okey, nie trzeba teraz przepłacać, to fajne :) a na prezent pieluszki też się nadają. Ciekawy asortyment ma basmar-pabianice.pl (torty, zwierzaki i ludziki z pieluszek).