Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polog po porodzie i lyzeczkowaniu

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z Was miala lyzeczkowanie . Misialam miec ze wzgl na resxtki lozyska. Mija 5 doba po porodzie i tych odchodow pologowych jest bardzo malo. W poprzedniej ciazy krwawilam obficie dluzej czy to mozliwe i normalne ze krwawienie jest tak skape

Gość gość
Mialam, przy lyzeczkowaniu zostaje wszystko usuniete, resztki lozyska, krew. Tez slabo krwawilam.

Gość gość
To mnie uspokoilas. Gdzies przeczytalam ze czasem skape krwawienie jest spowodowane tym ze macica sie kiepsko kurczy i moze dojsc do powiklan

Gość gość
Tak, ja mialam powiklania, krwawienie mi sie kompletnie zatrzymalo, ale to bys od razu wyczula, bol brzucha i goraczka. Lezalam 2 dni po lyzeczkowaniu tydzien w szpitalu, dostawalam kroplowki z oxytocyna i antybiotykami. Lekarz mowil, ze malo leci ale ma leciec. Mialam cc w de.

Gość gość
A i ja mialam lyzeczkowanie bo macica sie zamykala i nie obkurczala, nie bylo krwawienia tydzien po cc. U Ciebie jest zupelnie inaczej :)

Gość gość
Jak macica sie nie obkurcza to odwrotnie - masz krwotok, bo wypelnia sie ona krwia. Przeszlam to i naprawde - krew sie leje jak z kranu, czysta taka jak z rany, takze pewnie Cie oczyscili i dlatego masz male krwawienie.