Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flirciki, esemeski, chęć rozstania!!

Polecane posty

Gość gość

Czy ja zdurniałam do reszty czy on się mną bawi? facet ma 29 lat Pokłóciłam się z facetem, Kłóciliśmy się głownie o to ze mu nie ufałam, podrywał choć w jego odczuciu jedynie rozmawiał z innymi. Prawie się rozstaliśmy, on stwierdził że się dusi w związku, ja go wciąż kontroluje i się jego czepiam. Przyjechał bo zostawił u mnie garnitur oddał i zaczęliśmy rozmawiać, powiedział że już nie chce ze mną być na pewno, bo widzi że mam go 'gdzieś'- co to w ogóle za słowa. Ale zaczęliśmy rozmawiać obiecał że będzie tak jak na początku. Kocha tylko mnie, ale boi się że ja mu nigdy nie zaufam i wciąż będzie tak samo. Pojechał do domu i co wchodzę na fb a tam romantyczna piosenka a pod spodem post jednej z tych która wypisywała do niego po nocy : Nowy :) we wiadomościach rozmowa z miejscową '**wą, w której pyta czy ta na siłownie nie chodzi. Czy on ze mną pogrywa? Czy ja zwyczajnie przesadzam?

Gość gość
co wiecej ta od postu to dziewczyna z która sie spotykał. Czy on to kretyn czy gorsza naiwna ?

Gość gość
Oj naiwna, naiwna. Chcesz wierzyć, że on jest ok? A no nie jest i sama to napisałaś. Przeczytaj to tak, jak by to było od innej osoby i co byś takiej odpisała? Co poradziła?

Gość gość
ma 29lat mialam nadzieje ze jest okeej, oj naiwna i glupia w dodatku!

Gość gość
2Vlfhdw4EmqsqnBiU3sTcXUC