Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo podoba się mi imię Lena

Polecane posty

Gość gość

I tak chciałam już 3 lata temu nazwać swoją córkę, jednak był synek. Teraz jak już wiem,że będzie dziewczynka od początku miała być lenka ale kurczę wciąż słyszę ile ze tu to tam pełno jest lenek.: / pójdę np.do lekarza zapyta o imię i powie ooo to już dziesiata. Lenka: P

Gość ludzie listy pisza
tak, ciekawe jak nazwwisko :P, :P, :P

Gość gość
U nas tez miala byc Lena.. wiec moze dobrze ze to jednak chlopak ;) teraz faktycznie same Majki, Julki i Lenki..

Gość gość
Jak ci zależy na oryginalności imienia, aby lekarz nie wyliczał ci, sięgnij do staropolskich imion. np. Ryszarda! Bardzo zacne, imie na poziomie.

Gość nie pokoj lecz miecz
a Faustyn jak wam sie podoba? :classic_cool:

Gość gość
Ladne imie ale juz tak oklepane, co druga dziewczynka to Lena.

Gość gość
a co druga dziewczynka to singiel :P

Gość gość
No właśnie i to mnie stopuje, wszędzie te lenki jak dawniej Julki: / podoba się mi jeszcze melania, kalina,Kornelia i Nadia A no i Klaudia. Wybieralam między lenka i Klaudia Nadia

Gość gość
Najlepsze Klaudia- Lenek jest od zatrzęsienia, co druga na placu zabaw:)

Gość gość
Mi tez sie bardzo podobało Lena, ale jest już jedna w rodzinie, zresztą bardzo rozwydrzona i już przestało mi sie podobać;) od razu sie człowiekowi kojarzy imie z konkretną osobą

Gość gość
mi podobało się kilka lat temu, teraz mam obrzydzenie, bo każdy ma swoją Lenkę :O

Gość gość
Lena od Magda-Lena,bardzo teraz oklepane,jak dawniej np.Nikola

Gość gość
ja chciałam nazwac córkę Lena już jakieś 20 lat temu na cześć mojej prababci ale teraz tyle lenek że wybrałam bez żalu inne imie. w życiu nie nazwałabym lena, julia, maja.....

Gość gość
zero oryginalności!!! Niedobrze mi jak słyszę to imię... Nie ma juz innych ładniejszych imion??? Do tego miałam w ubiegłym roku uczennicę o tym imieniu i po prostu jak ją sobie przypomnę to ręce opadają

Gość gość
nazwij Milena, zdrobniale możesz na małą mówić Lena, Lenka ;)

Gość gość
tylko nie Nadia :O to jak dla ruskiej d****i

Gość gość
jak słysze lenka to mną telepie, tak samo jak w latach 80. było pelno Kasiek. lena to taka kaska wlasnie. dajcie spokoj ludzie. rzygac juz mozna tymi lenkami, julkami, amelkami, majkami.

Gość gość
11:31 jak masz na imię?

Gość gość
a co, chcesz mnie już atakowac?? Mam na imię Weronika - ale jeśli ci ma ulżyć, to powiem ci, że mi się nie podoba i wolałąbym mieć inne.

Gość gość
11:41, całe szczęście, że masz świadomość tego, jak ordynarne i ciężkie masz imię. Jak tak, to spoko :D 🖐️ czemu od razu atakować? :o są gusta i guściki, skoro ty możesz jechać po lence i innej majce, to ja też mogę napisać, że masz wiejskie, małomiasteczkowe imię, które pochodzi z patologii (przynajmniej wg moich obserwacji). Czyż nie? :)

Gość gość
Przeczytaj sama swój post, i zobacz jakim jesteś burakiem :) wiejska i małomiasteczkowa to jesteś pewnie ty, ja pochodzę z dużego miasta wojewódzkiego i bynajmniej nie mam rodziców po zawodówce :) Wcale ci nie musiałam podawac swojego imienia, bo przecież od razu wiedziałam, że chcesz mi pojechać (obojętnie jakie by nie było). Natomiast podałam je, żeby się z ciebie pośmiać buraku. Mnie opinia takich maluczkich ludzi nie obchodzi i twoje szczekanie i ujadanie mam gdzieś kochana :P Cieszę się, że chociaż nie jestem kolejną taśmową Kaśką... :D

Gość gość
Przeczytaj sama swój post, i zobacz jakim jesteś burakiem usmiech.gif wiejska i małomiasteczkowa to jesteś pewnie ty, ja pochodzę z dużego miasta wojewódzkiego i bynajmniej nie mam rodziców po zawodówce usmiech.gif Wcale ci nie musiałam podawac swojego imienia, bo przecież od razu wiedziałam, że chcesz mi pojechać (obojętnie jakie by nie było). Natomiast podałam je, żeby się z ciebie pośmiać buraku. Mnie opinia takich maluczkich ludzi nie obchodzi i twoje szczekanie i ujadanie mam gdzieś kochana jezyk.gif Cieszę się, że chociaż nie jestem kolejną taśmową Kaśką... x To wszystko na co cię stać? Epitety rozumiem z tego dobrego domu w mieście wojewódzkim :D No to cię zdziwię - jestem rodowitą Gdańszczanką, a imienia Weronika szczerze nienawidzę od zawsze, wolałabym mieć na imię Ania czy Kaśka właśnie :D Także pudło moje słonko, ale jeśli lepiej ci ze świadomością tego, co napisałaś - okej, niech ci będzie :D 🖐️

Gość gość
a ja mam lenke - bardzo madra i ulozona i jak dawalam to nie znalam ani jednej. Teraz owszem jest duzo - no ale coz.....dawniej bylo duzo gosiek, kasiek, ewek

Gość gość
Kochana, o jak miło! Gdańsk powiadasz? Bo ja także !! :) :) :) a jeszcze się doczepię do użytego przez ciebie słowa "nienawidzić"... musisz być jakaś mocno sfrustrowana, że imienia NIENAWIDZISZ. ja nikogo ani niczego nie nienawidzę, nie pielęgnuję po prostu takich uczuć w sobie :) naprawdę szkoda mi ciebie Kasieńko :D

Lenka bardzo ładne imię i nie wydaje mi się aby było tak popularne

Gość gość
Ja pier/d/olę, jakie macie problemy :o :o Jak chcecie oryginalne i niepopularne imię, dajcie swoim córkom najlepiej po Alżbecie i Apolonii, na jednych z ostatnich miejsc wg ministerialnych statystyk :o 🖐️

Gość gość
Lena,nadia i klaudia-o matko tysiace imion a wybierasz najgorsze zaraz po nikoli i jessice