Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo podoba się mi imię Lena

Polecane posty

Gość gość
Ja rozumiem, że może się podobać jakieś imię, teraz widzę jest faza na Kornelię, wszyscy tak chcą dawać, ale Lena to dla mnie jak nie imię tylko jakaś ksywka, zawsze to było zdrobnienie dla innych imion: Magdaleny, Marleny, Mileny, Heleny, Eleonory itp. przekombinowana sprawa.

Gość gość
Ja piernicze ale chamidlo mi tu pisało chwilami: / i to ponoć "matki" U mnie Lena wygrywa ale kurczę choć w mojej miejscowości nie ma wysypu na to imię to jednak wszędzie słyszę że lenek jest mnóstwo, wiem że dawniej było wiele Anek i jakoś się żyło: D Gościu- ja nie mam problemu, po prostu luzna gatka na forum więc wsadz sobie to "ja p*****le "

Gość gość
Gościu- ja nie mam problemu, po prostu luzna gatka na forum więc wsadz sobie to "ja p*****le " x Będziesz miała dziecko, nie wiesz jak mu dać na imię, zakładasz o tym temat na jakimś forum, oczekujesz opinii obcych ci ludzi dotyczących imienia TWOJEGO dziecka i ty piszesz, że nie masz problemu? :D :D :D :D :D

Gość gość
Lenka jest tak oklepane ze zygac sie chce :/ A Weronika to piekne hebrajskie imie z historia

Gość gość
Nazwij Milena.

Gość gość
nie wiem jak ty, 20:51, ale ja tam rzygam przez "rz".

Gość gość
Nie wiem jak ty z 20.56 ale ja tak zygam Lenka ze zygam przez 'z'