Gość fanpromocji Napisano Luty 12, 2015 Jestem fanem promocji Multilogika w Polomarkecie - jak coś Wam wpadnie fajnego z tych promocji, wrzucajcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skwarek5 Napisano Luty 12, 2015 serek Almette - dwie sztuki za 6 zł czyli tylko 3 złote za sztukę - 24% taniej :)) 2,49 za 3 sztuki smalcu - aż 44% taniej :))) już mi się marzy, razem z pysznymi skwarkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piwkomusibyc Napisano Luty 13, 2015 na weekend piwko widziałem :D 5 złotych za dwie łomze i za okocim też cos kolo tego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylkowsrode Napisano Luty 17, 2015 Jutro kujawski za 9 zł dwie sztuki, jakies 24% taniej i proszek vanish 25 zł za 2 opakowania czyli 49 procent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniek24 Napisano Luty 18, 2015 dla wielbicieli słodyczy 3 knoppersy i każdy za złotówkę, chyba nici z ostatków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haspar Napisano Luty 18, 2015 a wiecie o co chodzi z tymi szczęśliwymi godzinami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiemniepowiem Napisano Luty 18, 2015 od 18 do 20 codziennie coś innego, naprawdę mega tanio, będę polować http://www.polomarket.pl/gazetki/8/#2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2015 kurde, a u mnie sie polo zamknelo i jest jakas mila :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość interesowny Napisano Luty 19, 2015 a co jest dzisiaj w promocji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skwarek5 Napisano Luty 19, 2015 12,50 za jedną Jacobs Velvet w dwupaku, znów między 18 a 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanpromocji Napisano Luty 20, 2015 mąka tortowa za 1.20 sztuka przy zakupie dwóch, dzisiaj 18-20 i rama za 3 złote sztuka też przy dwóch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniek24 Napisano Luty 23, 2015 od 25 w promocji są słodycze, między innymi dwie paczki m&ms za 6 złotych:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamamaluszka Napisano Luty 24, 2015 od 25 słoiczki gerbera będą - info dla wszystkich mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piwkosz Napisano Luty 24, 2015 dzisiaj ostatni dzien promocji godzinowej, od 18 m.in piwko tatra ponad 40% taniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skwarek5 Napisano Luty 25, 2015 pur za 3,49 zł sztuka w dwupaku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piwosz32 Napisano Luty 26, 2015 zbliża się piąteczek więc tyskie 2.11 przy zakupie 3 sztuk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
demulgator 0 Napisano Maj 25, 2015 już widzieliście, że za dwa dni na polo będzie nowa gazetka? :) http://www.polomarket.pl/gazetki/22/ pyszności na grilla, już nie mogę się doczekać tych smakowitości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walkiria15 0 Napisano Maj 26, 2015 W jeszcze aktualnej jest świetna promocja na czekolady z wedla! <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dionizos02 0 Napisano Maj 26, 2015 czekolady jak czekolady, jest piwo Żywiec w promocji! Do grilla idealne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etxeberria 0 Napisano Maj 26, 2015 To ja dodam od siebie jeszcze jogurty Fantasia i Jovi. Chyba ze 30% taniej. Co jak co, polo ma dobre oferty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medyceusz 0 Napisano Maj 26, 2015 piwo i tak wygrywa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
demulgator 0 Napisano Maj 29, 2015 mam ochotę na tą czekoladę z polo <3 muszę się tam znowu wybrać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach