Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża??

Polecane posty

Gość gość

witajcie dziewczyny. powiedzcie mi od 3 miesięcy staramy się o dziecko. tydzień przed spodziewana @ pobolewa mnie podbrzusze i kluje w jednym miejscu do tego bolą mnie piersi. co to może znaczyć

Gość gość
Że zbliża ci się okres... :D

Gość gość
to nic nie znaczy. jak będzie ci się spóźniał okres, to dopiero coś może znaczyć 🖐️

Gość gość
poczekaj jeszcze do planowanej miesiączki a jak sie spóźni to zrób test- moim pierwszym objawem był ból piersi, z tym że nie miałam regularnych miesiączek , więc długo żyłam w nieświadomości

Gość gość
Mnie strasznie bolały piersi i pobolewało podbrzusze więc możliwe,że to ciąża. Zrób sobie test :)

Gość gość
Nastepna ktora mysli ze na kafe siedza ginekolodzy i polozne:/ Moze poczekaj jak kazda normalna kobieta na okres. Kobieto-kazda babka jest plodna tylko przez4%swojego zycie. 25% szans kazdego miesiaca jest na zajescie w ciaze przez zdrowa kobiete. Pozdrawiam.

Gość gość
Gosc z 12:23 - po co ma robic test jak do okresu jest jeszcze tydzien? Zaraz faktycznie zrobi i zalozy kolejny temat,czy test tydzien przed okresem jest wiarygodny.

Gość gość
najlepsze tematy na kafe - czy to ciąża? na podstawie tego co piszesz to może być wszystko: okres, ciąża, zaburzenia hormonalne, choroba. No kto ma ci to zdiagnozować i jak niby? "boli mnie brzuch i cycki co o tym myślicie?" - no weź poczytaj to co piszesz :P

Gość gość
No tak.. niech poczeka na okres albo zrobi test w dniu spodziewanej miesiączki. Po prostu ja tak miałam. Bolały mnie piersi i podbrzusze praktycznie odkąd miałam owulacje.. Aktualnie jestem w 9 tygodniu ciąży. :-) Każda kobieta najlepiej zna swój organizm. Ja wiedziałam od razu. Ale nie ma się co nakręcać. Poczekaj na okres.