Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze doświadczenia Slimcea

Polecane posty

Gość gość

proszę o Wasze opinie o doświadczenia z kuracji z Slimcea. Jakie diety do nich stosowałyście ? czego przestrzegać? jakieś wskazówki ? dziękuje

Gość gość
dobrałam dietę idealna dla mnie po sesjach z dietetykiem. Do tego suplementacja tabletkami Slimcea. Już odpowiadam po co mi one. Zawsze ciężko było mi utrzymywać dietę a one doskonale hamują łaknienie i przyśpieszają metabolizm. Jest dużo łatwiej z nimi. No i chodne...

Gość gość
doświadczenia bardzo pozytywne mam. Stosuje dietę podstawową czyli nie opycham się na noc, brak węgli po godzinie 16. Słodyczy brak. No i slimcea i spadek wagi odczuwalny. Mam jednak bardzo dobra przemiane wieć może dlatego taki efekt jest

Gość gość
no ale o jakim spadku mówicie ? ile kg ?

Gość gość
jaki spadek osiągniesz to Twoja indywidualna kwestia. Zależy to od Twojej Diety. Slimcea ma wspierać diete i to od niej zależy w głównej mierze jakis spadek osiągniesz. Ja przy samej diecie schudłam po 3 miesiącach 7kg.

Gość gość
Dołożysz ćwiczenia to jeszcze więcej. ;) Pamiętaj że nie są to magiczne tabletki a podejdź do tego z głową. Wtedy wykorzystując Slimcea osiągniesz prawdziwe rezultaty ;)

Gość gość
Jestem pozytywnie zaskoczona efektami podczas stosowania tabletek Slimcea. Tabletki dały mi to czego mi brakowało. Motywację, silną wole zastąpiła hamowaniem łaknienia :) oraz znacznie przyśpieszyła moją przemiane materii.

Gość gość
kupka twarda czy miętka ?

Gość gość
przestrzegaj teego ze tabletki Slimcea jak inne preparaty tego typu doskonale zadziałają jak będziesz miała diete. Inaczej Ci nie pomogą.

Gość gość
to kwestia indywidualna na pewno. Dla niektórych sama slimcea i niewielka dieta da już rewelacyjne efekty.

Gość gość
ja przy ograniczeniu tłuszczowych posiłków na tym suplemencie chudłam średnio 4kg miesięcznie, więc się da...

Gość gość
brałam slimcea po ciąży. Miałam bardzo duży problem z wagą. Kuracja której się podjęłam trwała 4 miesiące. W tym czasie dzięki mojemu zaparciu oraz tabletkom slimcea udało mi się wrócić do formy z przed ciąży. Moja opinia jest zatem bardzo pozytywna.

Gość gość
całe życie żyłam w cieniu siostry z powodu tego że ona była szczupła a ja niestety nie. Miała lepszych chłopaków, wychodziła na imprezy, do klubów a ja niestety zostawałam w domu. Walczyłam ze swoją nadwagą na różne sposoby. Różne diety, różne suplementy. Metody koleżanek, nic nie dawało rezultatu. Myślałem nawet o odsystaniu tłuszczu i zaczełam zbierać na to fundusze. W końcu spróbowałam dużo tańszej metody. Były to tabletki Slimcea które stosowałam z prostą dietą. Efekt jaki osiągnełam mnie rozwalił. 10kg schudłam przez pełną kuracje aw cześniej miałam problem żeby 2kg schudnąć ! nie iwem jak to sie stało i jak to działa, ale działa i skutecznie. !! Polecam

Gość gość
Moje wskazówki. Utrzymuj dietę, nie podjadaj a będzie dobrze na tej kuracji :)

Gość gość
moje odczucia są takie. Przemiana materii dużo większa. Czyli mniejsze szanse że odłoży się tłuszczyk. To jest OK. Hamowanie łaknienia odczuwalne tak jak u innych. Takie proste połączenie daje już efekty po kilku tygodniach stosowania. Cieszy to i motywuje. A 3 miesieczna kuracja mija bardzo szybko.

Gość gość
moja koleżanka stosowała slimcea. Mówiła mi ile chudła ale nie wierzyłam. Widziałam po niej spadek wagi juz po kilku tygodniach ale że aż tak ? .. teraz sie rozebrała bardziej bo przyzsła pogoda i widać gołym okiem że nieziemsko te tabletki odmieniły jej figurę.

Gość gość
Brałam 2 miesiące. W tym czasie miałam spadek wagi . suplement działa

Gość gość
bierze je moja mama. Nie mówi ile chudnie ale to gołym okiem widać..

Gość gość
Na tabletkach Slimcea niektórzy chudną nawet ponad 10kg ;) taki efekt na pewno widać gołym okiem

Gość gość
ja chudłam 3kg miesięcznie...

Gość gość
no to idealny spadek wagi miałaś. Bezpieczny :)

Gość gość
brałam te tabletki. Nie wiedziałam o nich z internetu a od koleżanki z pracy. Poleciła mi bo sama kiedyś się odchudzała. Próbowałam i na mnie zadziałały też. Schudłam kilkanaście kilogramów przez pełną kurację.

Gość gość
Czy na allegro można zamówić bezpiecznie ? nie ma podrób ?

Gość gość
możesz zamawiać.. na allegro są tylko i tak ze sklepu piekna24, ten sam dostawca.

Gość gość
zdecydowałam się na slimcea. Postawiłam na nie przez to że skład właśnie jest jawny. Można sobie pogoglować i sprawdzić czy preparat jest skuteczny, a co ważniejsze bezpieczny. Zobaczymy jak podziała na mnie.

Gość gość
warto warto. Sama wiem coś o tym. Slimcea zamówiłam i po kilku dniach nie wierzyłam że działa, jednak nie przerwałam NA SZCZĘŚCIE. Efekty przyszły i to lepsze niż sobie wyobrażałam.

Gość gość
Hej Wam, muszę pochwalić suplement diety slimcea. Genialnie pohamował u mnie głód. Nie odczuwam go tak. Nie jest to też tak że głoduje, po prostu jemy tyle ile powinnam. Waga dzięki temu spada. Same tabletki slimcea mają jeszcze inne właściwości. Odczuwalne przyśpieszenie przemiany materii czy spalania tkanki tłuszczowej. Wszystko razem daje fajny efekt dlatego zdecydowałam się napisać i pochwalić ten suplement diety.

Gość gość
dzięki Slimcea miałam , spadek wagi, hamowanie łaknienia, przemiana materii szybsza.. a wszystko bezpiecznie i naturalnie bo skład naturalny przecież.

Gość gość
Ja wybrałam tabletki na odchudzanie Slimcea. Doskonale hamuje łaknienie i przyśpiesza przemianę materii. Chudnie się na nich dużo efektywniej.

Gość gość
korzystałam z tabletek slimcea również. Byłam taka gruba a żadne sposoby nie były skuteczne. Dużo czasu mineło puki zrozumiałam że dieta to podstawa. Sama jednak dawała mi powolne rezultaty a z tabletami slimcea było dużo dużo lepiej.