Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psy są wspaniałe, kobiety pogryzionej żal. ale to nie ich wina

Polecane posty

Gość gość

Gdyby właściciele dbali o psy jak należy. ... Przykre że kobieta wróci do domu i jej ojciec musi oddac swoje piękne psy. To Wina właścicieli. Uwaga tvn. Tam jeden mężczyzna tez sie wypowiadał że jego psy moga sobie wychodzić .jakbym tam mieszkala to w pysk by dostal! Jak cos bierzecie to pilnujcie. Szkoda psów. U mnie tez luzem puszczają psa. Jest wtedy agresywny. Rzuca się na mojego. Kilka razy chłopiec z nim szedl i trzymał na smyczy. Zupełnie inny pies. Merdajacy ogon wesoły. Wystarczy dobra opieka i ciepło a pies istne cudo! Sama bylam pogryziona przez przez własnego psa jako dziecko. Nie został uspiony a oddany do domu bez dzieci. Kilka miesięcy mieliśmy kontakt. Pies zupelnie inny pod opieką jednego mężczyzny. Nauczył sie komend itp. Ale do tamtej pory nie lubił dzieci ani obcych ludzi-rzucal się. Tylko my wiedząc o tym trzymalysmy go w kagancu a nie luzem puszczać! !! Wina jest w ludziach. Ludzie to k***y! Ps oczywiście nie wszyscy.

Gość gość
goowno mnie to obchodzi, sama zastrzeliłabym te kundle, jeśli zagrażają LUDZIOM nie mają prawa bytu 🖐️

Gość gość
Dwa tamte już zostały uspione ku mojej radości a trzeci sam zdechł:Dtrzymałam kciuki,zeby tak to się skończylo.Bestie zapłaciły za to co zrobiły, juuuuupiiiiiiii:classic_cool:

Gość gość
psy powinny byc trzymane wylacznie na zamknietej posesji bez mozliwosci wychodzenia, w miescie wszystkie psy won, w Polsce obowiazuje wyprowadzanie psow w kagancu i na smyczy a nikt sie do tego nie stosuje. Powinni za to wlepiac takie kary ze odechcialo by sie wyprowadzac psow luzem bez kaganca.

Gość artur2005
WSZYSKIE psy powinny być zaczipowane. Pies bez kagańca i bez czipa - wałęsający się luzem powinien byc wyłapany przez hycla i uśpiony - a te luzaki z czipem - potężna grzywna dla idioty właściciela. To będzie mniej horrorów jak głodne kundle żywcem POŻERAJĄ człowieka. Lub inne zwierzęta. Zdarza sie w okolicy polskich wioch.