Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smierdzace giry meza.

Polecane posty

Gość gość

W*****a mnie mój mąż, wraca do domu zawsze nogi mu wala a on lazi po domu w tych śmierdzących przepoconych skarpetach i pozniej wali dywan,podloga,nawet na narzutę na kanapie zaklada te nogi. Codziennie zwracam mu uwagę żeby poszedl je umyl a ten sapie ze sie czepiam. Ale jak syn cos pobrudzi czy wyleje na dywan to juz zrzędzi ze dywan uwalony i będzie smierdzial. Juz brak mi slow.

Gość Tago
Wyrzuć mu wszystkie skarpety i po problemie.

Gość gość
powiedz mu, że jak sie nie zmieni to spotkacie się u adwokata

Gość gość
To weź miskę wody i sama mu umyj.. .kwas borny zapobiega poceniu...

Gość gość
Mój były miał identycznie...aż się rzygać chciało. Nic nie pomagało, prosiłam, kupowałam super skarpetki, kosmetyki, wkładki do butów. Masakra! Zmieniłam faceta i problem nie istnieje :) Brudasa, śmierdziela nie nauczysz

Gość gość
Boze,przeciez w tych czasach jest tyle mozliwosci na smierdzace nogi!Talki,specjalne plyny itd.Wystarczy poproszyc sobie stopy przed wyjsciem do pracy takim talkiem,ile to czasu zajmie ?20 sekund ? Nierozumiem takich ludzi,wola biegac ze smierdzacymi girami po domu i inni musza to wdychac:O Fu :O

Gość gość
Ma krem do stop, ale używa tylko jak umyje nogi. Wkurza mnie to ze codziennie mu musze gadac o tych nogach,a on twierdzi ze marudzę. Ale jak syn cos nabrudzi a on zaczyna sapać ze dywan będzie śmierdział to aż się we mnie gotuje.jaki to problem umyć nogi,rozumiem ze mu sie pocą ale niech je myje do cholery.teraz poszedl umyć,ale ile musze sie z nim nasprzeczac o to.

Gość gość
Ja tam lubię wąchać spocone skarpetki .