Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam w USA i mam obrzydzenie do czarnych

Polecane posty

Gość gość

Zachowuja sie jak zwierzeta nieokrzesane,smierdza do tego lenie smierdzace nie pracuja na zasilkach z tabunem dzieci kolo siebie(kazdy z innym facetem)a wUSA kuzwa pelno tego..szkoly,molle,ulice...jak ja mam tam zyc zeby nie zwariowac? szukam osob z podobnym obrzydzeniem do nich..

Gość gość
Ja nie mieszkam w Stanach ale też mam do nich obrzydzenie. Mam wrazenie ze wiekszosc z nich ma cos z małp, wstarczy wlaczyc youtube i zobaczyc jak oni sie zachowuja, jak mowia, jak gestykulują

Gość gość
Oni też się wami brzydzą. Skojarzenie do małp o tyle trafne że wszyscy zod nich pochodzimy.

Gość gość
Biali są dalej w rozwoju jeśli chodzi o porównanie do małpy. Czarni są za nami.

Gość gość
dlatego ciesze sie ze mieszkam w PL,tu prawie nie ma czarnych, a jak są to zadbani a nie jakieś pseudo rapero gangsta

Gość gość
Mniejsza tam z czarnymi, najgorsi są ciapaci...to jest dopiero dzicz

Gość gość
popieram cie i wspolczuje tego widoku.tez brzydze sie murzynow

Gość gość
mnie najbardziej obrzydza to, że oni nie są cali czarni tylko mają takie jasne placki, np. na dłoniach

Gość gość
Dokladnie!!!!! ludzie ratujcie mnie mnie mieszkam kolo takiegi czarnego menelstwa ktore drze morde jak dziki zwierz komfort mieszkania bliski zeru i niestety nie moge sie narazie wyprowadzic..poradzcie jak sie zemscic na takim czarnym menelu?

Gość gość
to jest skaza ktora powinni wyplemic

Gość gość
Myslalam o zostawieniu kociego gow.na ale boje sie ze sie polapie ze to ja bo skladalam juz na to cos skarge.

Gość gość
to sa menele ze glowa mala śmierdzace brudasy i ich te ryje grube fuuj obrzydlistwo.nie zadawac sie z takimi

Gość gość
obrzydliwe knury !

Gość gość
wspolczuje ci czlowieku z calego serca ze zyjesz w takim gownie.spieprzaj stamtad poki mozesz. nerwica bierze jak sie na to patrzy.

Gość gość
PONAWIAM I PROSE O POMOC!!! Dokladnie!!!!! ludzie ratujcie mnie mnie mieszkam kolo takiegi czarnego menelstwa ktore drze morde jak dziki zwierz komfort mieszkania bliski zeru i niestety nie moge sie narazie wyprowadzic..poradzcie jak sie zemscic na takim czarnym menelu?

Gość gość
Mnie najbardziej brzydzi że białe kobiety na nich "lecą". Ja sobie nie chce nawet wyobrażać seksu z murzynem.. rzyg totalny. No nie mogłabym... i się dziwie innym kobietom :o

Gość gość
wezcie ja jestem dziewczyna i nigdy bym nie chcial byc z murzynem.jakas klapa i rzyg zaraz sie zrzygam fuu

Gość gość
oni wyznaja kult falussa

Gość gość
powinni ich w********ic z tej ameryki w try miga

Gość gość
Mieszkałam rok w Stanach w dzielnicy zdominowanej przez czarnych....TO BYŁO PIEKŁO

Gość gość
mozesz cos wiecej napisac o tym?please

Gość gość
To ja od piekła- przede wszystkim oni strasznie drą mordy, coś strasznego. I to nie tylko kobiety, ale faceci też. Takie specyficzne zaciąganie, mówienie jakimś dziwnym językiem jakby normalnie po amerykańsku nie mogli mówić. Do tego to wieczne wożenie się i narzekanie na swój los, że niby tacy biedni, bo kiedyś byli zniewoleni. Wydzielają specyficzny zapach, ja go wyczuwam bardzo, wiem że gdzies przechodził spocony czarnuch. Jedynie dzieci mają ładne, to trzeba przyznać, ale strasznie brzydną w okolicy 10 roku życia, zaczynają przypominać typowych czarnych.

Gość gość
czy mialas jakies niemile sytuacje z nimi? ja mieszkam pod takim wydzierajacym sie czarnuchem cos strasznego!

Gość gość
Miałam...moja czarna sąsiadka przysrała się do mojego psa, że warczy na jej dzieci. Nie moja wina, że mój pies nie lubi czarnuchów a te małe małpy ciągle łapy wsadzały na mój balkon jak Fago siedział na nim. Raz też w kolejce w sklepie zostałam po chamsku potraktowana, jakiś gościu się wepchnął, jak mu zwróciłam uwagę to powiedział, ze mam zamknąć mordę bo jestem biała. Najgorzej było jak tu zamieszkałam, bo od razu te całe czarne bydło mnie wytykało palcami, bo byłam jedną z nielicznych białych. Faceci mnie komentowali, rzucali jakieś wieśniackie wulgarne teksty, potem im przeszło jak sie przyzwyczaili do mojego widoku. Z nimi trzeba generalnie ostro i prosto.

Gość gość
Małpiszon, ty nie jesteś kobietą tylko kurfą, więc się nie liczysz :-P

Gość gość
A co sądzicie o ciapatych? Mnie oni bardziej obrzydzają, mnoży się to jak karaluchy

Gość gość
do dziewczyny od piekla-- a probowalas zadzwonic na policje?wyjechalas przez czarnuchy?ja musze z ta cholota mieszkac jeszxcze 2,5 roku jak ja to wytrzymam?

Gość gość
czarny najgorszy arab i ciapata zaraz przed..

Gość gość
Od piekła- nie zgłaszałam...bałam się. Wiesz jak z nimi jest, raz dwa się rozejdzie że to ja zgłosiłam i jakiś lincz czy coś. Ja tam mieszkałam tylko rok, musiałam gdzieś przeczekać gorszy okres w życiu, bo sie rozstałam z facetem, wykopał mnie z mieszkania, nie miałam gdzie sie podziać, więc zamieszkałam u koleżanki, która właśnie mieszkała w tej chvjowej dzielnicy. Teraz wróciłam do PL ale ciągnie mnie znowu do Stanów