Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam w USA i mam obrzydzenie do czarnych

Polecane posty

Gość gość
Ciapaci gorsi, mają bzika na punkcie religii, religijne oszołomy. Czarni może i tępi, ale mniej szkodliwi, chociaż bardziej irytujący jeśli chodzi o poziom hałasu i smrodu

Gość gość
hahah umarlam :) to od piekla wiec widzisz a z roku na rok jest coraz gorzej ja jestem tutaj 12 lat i wtedy kiedy zamieszkalam tutaj bylo bardzo malo czarnochow a teraz po 12 latach koszmar...a nie mieliscie tam jakiegos robactwa albo innej zarazy od czarnuchow?

Gość gość
Robali nie było, ale generalnie to syfiarze, raz karmiłam kota sąsiadki jak wyjechała gdzieś z rodziną i serio, takiego syfu to już dawno nie widziałam, obrzydliwe. I ona nic złego w tym nie widziała...normalnie wiesz jak jest, jak ktoś wpada do ciebie to ogarnia się chate, co nie? A ona nawet śmieci nie wyniosła, a wyjechała na 2 tygodnie :x z łazienki tak waliło, że tam nie weszłam, bo się bałam co znajdę

Gość gość
do piekla:a gdzie pracowalas? ja studentka jestem i w Macy's pracuje:)

Gość gość
mam robale od murzynki

Gość gość
Mieszkam w Nl, w Rotterdamie w nieciekawej dzielnicy. Pełno tu ciemnoskórych- murzynów i wszelkiej maści ciapków. Zastanawiam się czy ja jestem złym człowiekiem ale wytrzymać tego nie mogę. Tego ich smrodu-może to już w mojej głowie, wyobraźni siedzi, brudu, obecności... Takie mnie obrzydzenie do nich bierze, że aż na wymioty ciąga. Chyba bym się nie doszorowała gdyby któryś mnie dotknął. Przed laty, jeszcze w Pl taka byłam tolerancyjna, myślałam że wszyscy jesteśmy równi ale to była tylko teoria, nie znałam ich. Teraz to dla mnie tylko małpy, tylko że ohydne. Jak widzę w tym tłumie jasnowłosego Holendra czy Polaka to mi się buzia cieszy, ze biały. Czy ja jestem zła?