Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Londyn juz sie skonczyl

Polecane posty

Gość gość

Duzo ludzi, pracy nie ma, zycie bardzo drogie ! "Zloty czasy " dla Polakow juz sie skonczyly

Gość gość
Czy przez złote czasy masz na myśli ogrom pracy w fabrykach, na zmywakach i w kawiarniach?

Gość gość
Rozumiem ze dla ciebie sie juz skończył?

Gość gość
Ładna babka zawsze znajdzie pracę... :-)

Gość gość
Ladna babka znajdzie prace? Gdzie? W agencji ?!?!

Gość gość
Tak, w agencji. Reklamowej, mieszkaniowej ;) Do pracy z ludźmi trzeba jakoś wygladać. Ładne dziewczyny mają łatwiej, wiem to na własnym przykladzie. Mam oczywiscie wykształcenie ale urok osobisty też mi pomógł. Jeśli nie ma się żadnych kwalifikacji to nawet jak startujesz na kelnerke to patrzą na to jak wyglądasz.

Gość gość
Ale dobry wyglad bardzo czesto zalezy od tego ile masz kasy, no nie oszukujmy sie. Makijaz, kosmetyki do pielegnacji, ubrania, buty, fryzura ...to wszystko kosztuje

Gość gość
Wcale nie. Dobrze dobrany podkład, korektor i ewentualnie cienie, brąz czy róż z miarę dobrej firmy to wydatek ok 100f (wszystko razem) a starczy nawet na rok. Kosmetyki dobrej jakości i minimalizm. Maskowanie mankamentów, podkreślanie atutow a przy okazji naturalność. Laski jednak przesadzają, nie umieją dobrać sobie kosmetykow albo wydają kasę na jakies lakiery do paznokci Diora, chociaż to tylko lakier a placisz 10x więcej niz za normalny. Ciuchy tak samo. Lepiej postawić na klasykę i jakośc a nie tandetę i kupować 10 rzeczy z Primarka ktore rozwalą się po pierwszym praniu. Trzeba wiedzieć w co warto inwestować a w co nie.

Gość Semper__Eadem
tak, bo kandydat na krola jest tepym bucem

Gość gość
A tusz, szminka, kredka czy eyeliner? Farba do wlosow? Kosmetyki do pielegnacji wlosow, twarzy, ciala...? Perfumy? Itd No prosze Cie ...

Gość gość
Co za bzdury. Uważam ze osoba mądra, zaradna da sobie radę szybciej i lepeij niż piękna a pusta lala która poprostu zostanie wykorzystana i nawet sie nie zorientuje kiedy :)

Gość gość
Klasa nie ma nic wspólnego z kasa

Gość gość
Ja juz nigdy nie wroce do Londynu. W Pl moze nie ta kasa ale 1000x lepiej. Nie wszyscy nadaja sie na emigracje a szczegolnie jechac samemu.

Gość gość
Londyn sie skonczyl..hahahaha normalnie nie wiem co powiedziec :D

Gość gość
Dlaczego sądzisz że jak ktos jest ładny to musi być pusty? Poza tym większość kobiet jest ładna tylko nie umie tego podkreślić, lub zaniedbuje się. Tusz, kosmetyki do ciała czy kremy to tez nie jest wielki wydatek. Duzo jest naturalnych sposobów pielęgnacji skóry, a jeśli chodzi o kremy to też placisz za markę niestety. Jest wiele tańszych odpowiedników drogich kremów. Szampon nie musi być wymyślny bo wszystkie mają tą samą funkcję. Odżywki, maski też najlepsze są naturalne. Olej kokosowy, oliwa, migdały, miod, kawa...wszystko to masz w kuchni a można to wykorzystać na wiele sposobów w pielęgnacji.

Gość gość
Podliczyłam sobie ile na rok kosztują mnie kosmetyki i makijaż. 260f. To raczej nie jest dużo. Stawiam na jakość a nie na ilość. Mam jeden krem, jeden podkład itp. Ciuchy też raczej klasyczne, stonowane. 2 torebki, kilka par butów. Nie farbuję włosów. Jakoś nie trzeba wydawać fortuny żeby dobrze wyglądać...

Gość gość
Skad wiesz, za jestes ladna, zadbana? Moze wcale nie

Gość gość
w anglii przecietna polka jest uwazana za ladna,bo angielki sa w wiekszosci brzydkie (te biale). Moja kolezanka miala 33 lata jak wyjechala, w Polsce nikt sie nia nie interesowal, a w uk bardzo szybko znalazla faceta (bialego).

Gość gość
A może własnie tak ;) wiem to od innych ludzi i sama widzę. Nie przesadzam z makijazem. Cerę mam świeżą, bez zmarszczek, mam symetryczną twarz, co też jest na plus, jem zdrowo, chodzę na jogę ( a to wykształca mięśnie lepiej niż katowanie się na siłowni), twarz mam przyjazną i nie burczę na ludzi (a to dodaje duuuużo atrakcyjności), Stawiam na naturalność i jestem optymistką. Proste.

Gość gość
Kazda tak moze napisać

Gość gość
A dlaczego mialabym kłamać? Mam świadomość jak o siebie dbać, dobierać kosmetyki, stawiam na prostotę i zdrowy styl życia. Do bycia atrakcyjnym wbrew pozorom nie trzeba wiele.