Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie bylo by zdrad gdyby demoniczne kobiety nie zarzucaly hakow na mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

to wszystko wina niemorlanych kobiet, zasawiaja pulapke, mowia czule slowka, mrugaja oczami i rozwalaja rodziny,

Gość gość
serio serio ?

Gość gość
prawda odwieczna

Gość gość
wymien wszystkie jakie znasz raje podatkowe masz minute

Gość gość
straszne :D

Gość gość
To,ze baby sa zawistne i jak tylko widza obraczke na palcu u faceta to w d***e im sie zapala,ze musza sie z nim przespac,zrobic na zlosc tej drugiej to fakt. Zwlaszcza jak facet jest obojętny, to taka jest tym bardziej nachalna i drazy az do skutku. Druga strona medalu jest taka,ze faceci czesto oprzec sie nie potrafia,bo krew z mozgu odplywa im do ptaka. Musza zaliczyc obca laske i koniec. Czyli podsumowujac - wina lezy po obu stronach.

Gość gość
Mój mąż ma taka kolezaneczke w pracy ktora chyba zagięła na niego parol...jest okropnie brzydka no i oczywiście stara panna,ma ponad 30 lat jest sama i mieszka z rodzicami - a jednak startuje do żonatego z 7 miesięcznym dzieckiem. Ciekawe co wykombinuje ta dziewucha ale obiecałam sobie ze będę obojetna na jej zaloty do męża...kocham go strasznie ale silą go przy sobie nie zatrzymam,jesli stwierdzi ze jakas niezaradna życiowo laska jest lepsza od jego własnej zony to dam im krzyz na drogę i uznam ze oboje sa siebie warci:)pozdrawiam

jest takie nieladne przyslowie;))suka nie da........pies nie ruszy!;)))

Gość gość
Niby tak ale faxececi to kruche ulegle istoty jedna czy druga zamacha dekoltem to i o zonie można zapomnieć,niestety ...

Gość gość
Och biedni faceci! niewinne istotki, anioły bez własnej woli hahahaha :P nie rozśmieszajcie mnie :P

Gość gość
"kruche uległe istoty" o matko, co za żenada.

Gość gość
Nie "było by" tylu imbecyli jak np. autor gdyby gimbaza rychło w czas zaopatrywała się w słowniki ortograficzne :o bo aż oczy bolą!

Gość gość
To ja napisałam o tych kruchych uleglych istotach ale to byla ironia wiec nie krytykuj gościu bo nawet ironii rozróżnić nie potrafisz...bez odbioru frustratki