Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę

Polecane posty

Gość gość

czytałam książę sekret, że możemy dostać od losu dokładnie to co chcemy. Ja chce że mój ukochany się do mnie odezwał. Wysłałam takie życzenie w do Wszechświata i teraz mam z wiarą i ufnością czekać aż się spełni, wyobrażając sobie jak to będzie cudownie jak wrócimy do siebie. I tutaj prośba do Was- jeżeli znajdziecie chwile wyślijcie takie życzenie, żeby on do mnie wrócił i myślcie pozytywnie, że tak się właśnie stanie. Podobo im więcej wysyłamy pozytywnej energii w kosmos tym szybciej życzenie jest spełnione. Może to i głupie ale zostaje mi wierzyć, że coś to działa. Pomyślcie o mnie nieszczęśliwej, która pragnie tylko kontaktu z nim i o tym, że może dzięki temu znowu będziemy szczęśliwą parą. Będe wdzęczna za pomoc. Myśle że wszechświat może być obojętny na moje prośby ale ze wzparciem życzliwych ludzi może zadziała :) z góry dziękuję :)

Gość gość
No dobra,ale muszę sobie zwizualizować. Kim jest ten ukochany ( wiek i wygląd orientacyjny) tak ,żebym sobie mogła wyobrazić.

Gość gość
chłopak 27 wysoki, przystojny, ciemne oczy, zarost a ja 26 niska, drobna , jasne oczy, włosy raczej ciemne (rudy) Dziękuję za pomoc :*

Gość gość
nie wierzta w te bzdury :D