Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rifilka

ukryta prawda czy dlaczego ja?

Polecane posty

Gość rifilka

Mamy po 30 lat. Zaczęliśmy się spotykać, ale przypadkiem odkryłam wiadomość od byłej mojego faceta. Dziewczyna była w zaawansowanej ciąży i podejrzewała że to dziecko mojego faceta. A on to przede mną ukrywał. W trakcie związku ze mną pisał do niej. Pytał czy jest pewna, ale cieszy się z tego faktu, chce wziąć odpowiedzialność za dziecko. Zażądałam wyjaśnień. Powiedział, że ona sama nie wie czyje to dziecko. Ale jeśli jego, to go nie porzuci. A nie mówił mi o tym, bo bał się że go zostawię a mnie kocha. Z tamtą nie chce być. I miał nadzieję że mimo wszystko go nie zostawię. Wyczytałam jakieś stare wiadomości, o tym że chcieli mieć dzieci i planowali nazwać córkę Laura. Dziecko okazało się nie być jego. On chyba nie mógł się z tego otrząsnąć. Płakał. Gdy w żartach zapytałam jak nazwiemy własne odpowiedział : Laura. Nie wytrzymałam, wygarnęłam mu wszystko co wyczytałam. Zapytałam czy chce być z tamtą kobietą? Bo to chyba ona go nie chce i czy zaczął ze mną być na złość jej. Wykrzyczał że tylko mnie kocha. Wierzyć?

Gość gość
Daj mu szansę:)