Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety kłamią!

Polecane posty

Gość gość

Kłamią a chodzi im tylko o seks, powiedzą wszystko żeby tylko obciągnąć pałe.

Gość gość
Z moich doświadczeń wynika coś zupełnie innego.

Gość gość
fistingu im brakuje.

Gość gość
Widocznie to dotyczy tych kobiet, z którymi się spotykałeś. To powinien być komplement. Zrobią/powiedza wszystko byle mogly .. wykorzystujesz swoją moc uwodzenia

Gość gość
jemu raczej LIFTINGU, no i ogłady, niestety.......

Gość gość
Kobiety strasznie dużo kłamią a kiedy sa okłamywane cierpią bo ,, partner taki okropny"

Gość gość
bo fistingu im brakuje/albo brakov'o.

Gość gość
bzdura ,ja zawsze ale to zawsze pisze i mówię prawdę!..brzydze się kłamstwem..musiałabym sie z tego spowiadac więc po co mam kłamać.Kłamstwo tak czy siak wychodzi na jaw wiec jaki w tum sens.Mi na sexie nigdy nie zalezało wiec nie pakuj ludzi do jednego worka.!.s

Gość gość
bo fistingu brak

Gość gość
Faceci nie są gorsi. Kłamia wiecznie. Nie wiadomo po co? Dla seksu, dla samego faktu kłamania, żeby dobrze wypaść, żeby być atrakcyjnym, żeby ..być. Nawet jeśli kobieta oczekuje prawdy i tak kłamiecie. Po co? Ze ładna, że zgrabna, ładnie tańczy bla,bla,bla. Myślicie że chcemy to słyszeć? Że chcemy coś, co jest kłamstwem? Te słowa są wówczas bezwartościowe! Wrecz smieszne! Więc pytam Was, Panowie: po co kłamiecie? Żeby nam było miło? Naiwnym istotkom! Czekam na odpowiedź!

Gość gość
Wszyscy kłamią !

Gość gość
kłamię po to by spuścić. jak już spuszczę nie muszę kłamać.oddycham prawdą ;)

Gość gość
czego brak? porąbało Cię czy jak?..nie wmówisz mi niczego!s

Gość gość
s :D

Gość gość
bzdura! co wyżej piszecie, ja nie kłamię, a jak powiem prawdę, co myślę, zaraz foch i dąsanie :D kobiety lubią słuchać kłamstw (aby komplement)... taka prawda :)

Gość gość
no i co ak cieszysz japę?

Gość gość
nie no,bo fistingu brakuje kobietom.

Gość gość
ja nie znodze kłamstwa ,z komplementów wolę tylko te szczere bo ja też zawsze jestem szczera i jak mówie fagasowi.."nie patrz się tak na mnie bo jesteś brzydki jak noc listopadowa w dodatku deszczowa"..to znaczy jedynie tyle że w istocie tak myślę.A jeśli mówie ze ładny to znaczy że ładny i już.Nie znoszę wazeliniarstwa walę prosto z mostu ,co myśle.s

Gość gość
ameryke odkryles autorze......

Gość gość
jak powiesz komuś, że brzydki jak noc, zwyczajnie obrazisz go, a to nie ładnie jest :) nie lepiej przemilczeć?

Gość gość
przemilczeć?..jak mnie w ławce od tyłu targał za włosy bo miałam długie do pasa i co je gumka spięłam ..to mi je rozpuszczał x razy i rozpraszał mne ,to miałam milczeć?stare dzoeje ale teraz wiem że to najlepsza metoda na niechcianych adoratorów. a jak nie pomaga ,to z liścia :-P,s

Gość gość
zresztą to obtazą to było ,jak pewien koleś chciał pójś ze mną na kawe,a ja odmówiłam...wtedy on zaczął mi pisać na kom texty ..typu.."tak naprawdę to mogłaś być facetem bo nie masz wcale piersi i twój maż musi ich szukać jak igły w stogu siana"..to była obraza ,a koleś nawet nie przeprosił.s

Gość gość
to był zwyczajny cham, o takim się nie myśli, unika, zapomina, nie zwraca uwagi, jakby nie istniał. Masz przecież swoje lata i wiesz, że nosek zadzierają tylko pstrokate lale, które chcą być ambicjonalnie łechtane, to je pobudza :) kobiety dojrzałe znając nie potrzebują prymitywnych impulsów drażniących ego, by wtórną motywacją wykazać swą wartość :P

Gość gość
ja swoją wartosc znam..i przed nikim wykazywać się nie muszę,albo mnie ktoś docenia taką jaką jestem i nie słucha podłych plotek na mój temat albo niech spada na drzewo..ja sie przed nikim płaszczyç. tudzież "rozpłaszczyć":-P..nie mam zamiaru..a motywacją wszystkich moich działań bynajmniej nie jest sex tylko tylko wzniosłe cele i wartosci wyższe.Człowiek jest stworzony na obrax i podpbieństwo Boskie,tym samym winien dążyć zawsze do prawdomównosci i czystosci cielesnej oraz duchowej.S wnioskowanie że kobiety kłamia kierując się sexem ,jest moim zdaniem dalekoidącym kretynizmem...sorry za wyrażenie.

Gość gość
zapomniałam sie podpisać.:-P.s

Gość gość
w środku dałaś.s ,proszę nie podszywać się!.s

Gość gość
bo wam fistingu wszystkim brakov'o i brakuje.

Gość gość
no tak dałam ale potem dopisałam..dalszy ciąg ,zresztą zorientowałam się że podpisuję się małe s..,dla podkreślenia tegon że nie cierpię na manię wielkosci..s:-P

Gość gość
Ty sie fisting powinieneś nazywać.s

Gość gość
Ale wy głupie jesteście byle g****o zapodałem a baby już lecą się tłumaczyć. HAHAHAHAHA... Ktoś wyżej dobrze napisał że my faceci przestajemy kłamać jak się spuścimy i taka prawda , tracimy zainteresowanie jak jaż was w******my a wy durne baby myślicie że ... hihi.