Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234567890

mój maz pisze z inna

Polecane posty

Gość gość1234567890

Pracuje czasem wieczorami moj maz wychodzi wtedy z kolegami.ostatnio byli na imprezie.sprawdzilam mu FB a tam rozmowa z była ze dobrze wygląda ze on nic nie pamięta.ona mu napisała ze wyprzystojnial ze bywa u nas w mieście i pasuje umieic się na kawę...on ja okłamał ze jest na innym stanowisku w pracy...wygarnelam mu to powiedział ze to koleżanką...ale widzę ze mu zainponowala

Gość gość
no możesz troszkę bardziej teraz być czujna, ale takie coś to raczej kwestia zrobienia dobrego wrażenia. Twój mąż pomyślał sobie pewnie że kłamiąc co do posady i poziomu życia pochwali się jak to dobrze sobie życie ułożył. No ale nie ma takiej pewności wiec uważaj

Gość gość
Myslalas ze twoj ideal?kazdy bez wyjatku,chyba tylko taki,co nie interesuje kobiety,wali boki i probuje nawiazywac kontakty.skoro pisze,to pewnie nie pierwszy raz i zapewne tylko okazja sie trafi,a rogi ci przyprawi

Gość gość1234567890
Mówi ze mnie kocha i nie rozumie o co w ogóle taka akcja.ze to koleżanką...nawet pokazał mi jej zdjęcia.. Dostalam hasło na laptopa bo jego intymność mu zabieram..niby nic a zaczęła o tym myśleć.mi dawno komplemenyow nie prawi...myślę teraz ze czas sue ogarnąć po po 9 latach mógł do mnie przywyknac...

Gość gość
niestety kazdy facet to dran, i jak znajdzie okazje to sobie nie pozaluje, miejmy nadzieje ze skonczy sie tylko na FLIRCIE a nie spotkaniu na zywo. Bo jak tak to pakuj mu walizke i powiedz adios.

Gość gość
Jestem w malzenstwie 5l.Sadzilam,ze mnie nigdy to nie spotka,bo kochal,zabieral na kolacje,prawil komlementy i prezenty.Po pol roku zorientowalam sie,ze pisze z malolatami i je zwyczajnie wyrywa.Myslalam,ze swiat mi sie zawalil;bo go kochalam i wierzylam.Okazalo sie,ze zylam zludzeniami.Radze Ci trzezwo myslec,bo potem bedzie za pozno.Moj tez tlumaczyl;ze mlode to go smiesza,ze to sasiadka,a to znajoma kolezanki.Dzis jestem po rozwodzie i nie zaluje,bo moj eks dalej zabawia sie z malolatkami:-o

Gość gość
Ja mam faceta, a pisze i flirtuje z innym, czasami sie spotykamy. Jestem wierna, dlatego sie nie obawiam. Ty raczej tez nie powinnas.

Gość gość1234567890
Jeszcze na jego FB jakąś małolata komentuje jego posty...zaczynam się martwić pol roku po ślubie a tu takie cos...nigdy za rękę nie zlapalam.wiecie czego się boje zaufać na 100% i zostać skrzywdzona.nie chce być jakąś wariatka mająca obsesję ale....nabywam kompleksów po takich akcjach. Szukam problemu w sobie