Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alternatywny wygląd, lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Czy są na forum jakieś fanki alternatywnego wyglądu? Może szyjecie własne ubrania albo macie piercing w policzkach? Wpisujcie się :)

Gość gość
Osobiście bardzo lubię tatuaże, niecodzienne fryzury i ciekawe ubrania. Nie jestem za to fanką piercingu.

Gość gość
up

Gość gość
a co myślicie o modyfikowaniu ciała np. operacjami plastycznymi?

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko kiedy inni to robią, ale sama bałabym się, zwłaszcza gdzie wszczepia się jakieś ciała obce albo zabiegi ze wstrzykiwaniem wypełniaczy. Tunele mi się podobają, ale nie za duże.

Gość gość
inaccessible89 - to ciekawe, ja miałam odwrotnie. Z wiekiem coraz bardziej zaczęłam kombinować.

Gość gość
mnie elegancja nigdy nie pociągała, zawsze kojarzyła mi się z wyglądem wymuszonym przez sytuację.

Gość gość
Rozumiem, sama mam dokładnie przeciwne upodobania, bo nie lubię elegancji tak samo jak sportowego stylu. Wiem, że wiele osób taki preferuje i nawet przyznaję, że niektórym w tym bardzo do twarzy, ale to nie dla mnie. :)

Gość gość
no to bardziej moje klimaty

Gość gość
tez ok 30-tki byłam gotką, miałam nawet czarne włosy i mi pasowały...choć dzisiaj patrząc na mnie trudno w to uwierzyć...z wiekiem polubiłam elegancje, choć jak na moje lata mój styl tez jest alternatywny...moje rówieśniczki ubierają się raczej poważniej i smutniej :)

Gość gość
ja mam wrażenie, że elegancja by mi nie pasowała. No i mam do niej awersję, więc postarałam się, żeby mi nigdy nie pasowała gdyby jednak coś mi odbiło chciałabym garsonkę.

Gość gośćula
alternatywny wygląd hmmm ,to zależy jak to rozumieć ,ja np nie ubiorę niczego co jest absolutnym "must have" danego sezonu. mimo że mnie stac łaze po ciucholandach , czesto przerabiam ubrania,szyje coś na zamówienie,tatuaże i percing mi się nie podoboją więc ich nie mam ,ale najpewniej nie wyglądam jak 90% zeńskiej populacji

Gość gośćULA
nie mam tez oporów by ubrać np ekstrawagancką marynarkę ,pod to sportową bluzę i trampki i o rany mam już 35 lat ( wiem wiem nie WYPADA :d)

Gość gość
dla mnie elegancja to na pewno nie garsonki, raczej ładne sukienki i modne teraz rozkloszowane spódnice...miałam na myśli tzw sportową elegancję tym bardziej, że raczej unikam wysokich obcasów

Gość gość
Zawsze podziwiałam osoby które potrafią szyć sobie ubrania, sama chciałabym umieć, ale brak mi zdolności/chęci żeby się nauczyć.

Gość gość
też lubię rozkloszowane sukienki, ale nigdy nie kojarzyły mi się z elegancją - możliwe, że przez dobór dodatków w moim wykonaniu.

Gość gość
co do tatuaży i kolczyków - już jako dziecko uważałam, że świetnie wyglądają. Jak tylko mogłam zaczęłam się tatuować

Gość gość
mnie też, ale u kobiet chyba bardziej :P

Gość gość
Z branży modyfikacji? Nie, jestem tylko pasjonatką :P

Gość gość
Wybacz, nie znam tego określenia :P jestem bi :)

Gość gość
Czyli co dokładnie?

Gość gość
Wiem co sugerujesz i jest to cholernie chamskie z twojej strony :)

Gość gość
stereotyp dotyczący osób biseksualnych wyglądających męsko ;) Inaczej nie wiem co ma wspólnego orientacja seksualna do tego, że podobają mi się tatuaże na kobietach.

Gość gość
to wystarczyło napisać o co ci chodziło

Gość gość
mogłeś to napisać bo się trochę zjeżyłam :P Chociaż związku bezpośredniego nie ma, po prostu lubię tatuaże.

Gość gość
No to przepraszam, po prostu już parę razy spotkałam się z takimi złośliwymi sugestiami.

Gość gość
Jestem trochę chodzącym stereotypem, więc zdążyły mi już pokaźne kolce wyrosnąć :D

Gość gość
bo wyglądam na stereotypową lesbijkę jak z filmów w latach 80tych. Chociaż lesbijką nie jestem to już parę złośliwych komentarzy słyszałam (bo ludzie są na tyle głupi, żeby próbować kogoś obrazić pytając o orientację)

Gość gość
Jestem pewna :) Takie rzeczy z zasady wychodzą od tak zwanych "dresów" jak są w grupce

Gość gość
A ja znam wielu którzy niby do stereotypu pasują, ale są fajnymi ludźmi. Mówię tylko o tym w jakich sytuacjach byłam o to zaczepiana. Wiem, że to bardziej zaczepka o wygląd, ale zjeżyć nie jest się trudno.