Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puumaa

Potrzebuje waszej pomocy (to nie prowokacja)

Polecane posty

Gość Puumaa

Na serio, czuję mocne podniecenie, i normalnie zaspokoiłabym się, ale matka z ojcem są w domu, a nie chcę żeby mnie tak zastali. (jakby co nie mam 12 lat i nie jestem taką gówniarą, więc proszę, zero wyzwisk czy śmiechu. Ale też nie jestem dorosła, mam 15 lat i po prostu od paru dni czuję że muszę coś na to poradzić, bo to mnie męczy już.) Co mogę zrobić w tej sytuacji? Jak mogę w dyskretny sposób pozbyć się tego uczucia? Z góry dziękuję za odpowiedzi, Puma. :)

Gość gość
niestety nie bardzo wiem jak ci pomóc ale myślę że możesz iść do łazienki bo tam nikt ci nie wejdzie bez pytania, pomasować łechtaczkę no i zakryć sobie usta żeby nie jęczeć kiedy będziesz dochodzić, bo to sie może wydać podejrzane twoim rodzicom ]powinno cie zaspokoić, mi zawsze pomaga

Gość EjdżTiSiEmEjt
Kąpiel, odkręć wodę i idź na całość :D Chętnie bym to zobaczył :3

Gość Puumaa
Eh, to pewnie i dobry pomysł, ale jednak się obawiam. Podobno trudno nie wydać z siebie najmniejszego jęku przy orgazmie... Spróbuję chyba, naprawdę mam tego dosyć. :( Ciągle czuję jedno i naprawdę nie wiem co ja mam zrobić.

Gość Puumaa
Dziękuję Ci Ejdż. :) Myślę że to najlepszy pomysł, więc to zrobię.

Gość gość
Dziecko wez ksiazke, zeszyt, odrob lekcje. Pomoz matce posprzatac po kolacji , a nie siedzisz na forum dla doroslych.

Gość gość
Hej poradzilas już sobie ... Napisz ... jak chcesz, porozmawiać... może masz gg