Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaleca się do mnie fajny chłopak ale jest strasznie brzydki!

Polecane posty

Gość gość

Lubię go, czasami mnie irytuje ale ogólnie jest ok. Problem jest w tym, że jest brzydki i dodatkowo zaniedbany! Pryszcze te takie z ropą pokrywają połowę twarzy aż mi niedobrze. Popękane usta, w życiu bym ich nie pocałowała. Brzydka fryzura, tłuste włosy. Zgarbiony, chudy. :(

Gość wredny małpiszon
Chwalisz się, czy żalisz?

Gość gość
Żalę, chyba można to wywnioskować.

Gość gość
Zaraz Ci tu wytkną,ze jesteś powierzchowna i powinnaś brać nawet garbatego,szczerbatego i 145 cm.:D

Gość gość
Jest miły ? Lubicie spędzać razem czas ? Może nie wie jak zadbać o tak wrażliwą cerę...? Pomóż mu. Podpowiedz jak ma się ubrać - może inne kolory lub fason spodni... Zmiany mogą Cię zaskoczyć ;) Znasz bajkę o księżniczce zaklętej w żabę :D Może w tym przypadku jest odwrotnie. Powodzenia

Gość gość
Jak widać, nikt na mnie nie naskoczył :) Lubię go ale nie pociąga mnie, nie mogłabym być z nim. A on oczekuje czegoś.

Gość gość
No o dziwo faktycznie,bo było tu kilka wątków i autorki zostały zmieszane z błotem :) Ja Ciebie rozumiem, bo sama miałam taki problem. Chłopak nie tyle co brzydki to strasznie zaniedbany i wcale bieda u niego nie była. Włosy tłuste, zęby pożółkłe i bardzo przetarte ubrania.

Gość gość
dobrze sie ruc/ha ? wielkiego ma?

Gość gość
Może masz rację. Choć ogólnie rysy twarzy też bardzo średnie. Taki jakby to napisać, taki student nauk ścisłych :D

Weź mu nie zawracaj głowy. Fajny chłopak, a pewnie go tylko zranisz. Pobawisz się nim i na końcu go zostawisz. Już na wstępie tak źle o nim piszesz. Przykra jesteś :(

Gość gość
Nie mam jak go zostawić bo z nim nie jestem :)

Gość gość
o rany, jak mnie to denerwuje. żaden facet nie miałby takich dylematów :o nie dbają o siebie a potem najwięksi brzydale chcą mieć ładne dziewczyny. Nie ma nic dziwnego w tym, że pryszczaty, zaniedbany facet Ci się nie podoba, niech poszuka sobie innej z ropnymi wykwitami albo zacznie się leczyć :o taka prawda, nie wypięknieje z racji sympatycznego charakteru.

Gość gość
Masz rację gościu. Może ja nie jestem jakąś miss ale dbam o siebie. A te pryszcze i popękane usta naprawdę odpychają.

Chodzi mi o to, że najwyraźniej ciągle dajesz mu jakąś nadzieję, skoro sie stara. Zakończ swoją zabawę i daj mu grzecznie, ale jasno, do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. W innym wypadku oznacza, że robisz sobie zabawę kosztem chłopaka.

Gość gość
Pisze do mnie smsy, na facebooku. Mam mu nie odpisywać? To niegrzeczne. Cały czas na uczelni mnie zaczepia i za mną chodzi. Sto razy się pyta czy idziemy razem na coś tam a ja mu odmawiam a on znów i znów. Powinien się domyśleć że nie chcę!

Gość gość
Czyli jak facet chudy rowna sie paskudny?

jesli nie chcesz go zmienic to mu powiedz ze nie interesuje cie jako facet i nic tego nie bedzie....jeszcze mu powiedz ze mozecie byc przyjaciolmi.... oczywiscie jesli on po tym fakcie sie nie zalamie lub nie powiesi

Gość gość
Wybrałeś sobie jedną jego cechę a całą resztę ignorujesz i stawiasz tak bezmyślne tezy? Sorry, ale przeczytaj tę kilka postów dokładnie.

Gość gość
Ale ja mam go zmieniać? Sam nie rozumie? Ja potrzebuje faceta, nie będę nikomu matkować. Czy on nie widzi w jakiej sytuacji mnie stawia, czy nie widzi tych odmów, dlaczego jest taki nachalny? Powiesi? Coś sobie zrobi? Sorry ale ja za głupotę nie odpowiadam. Niczego mu nie obiecywałam, byłam tylko miła jak dla wszystkich. Tyle.

Gość gość
Czyli facet musi byc koksem? zeby sie zwiazac? chudy, gruby to rowna sie brzydki? obrzydzajacy?

to mu jasno powiedz ze nic nie bedzie i albo przyjaciele albo nic....no ale ty pewnie tak nie zrobisz bo tobie to pasi mile spedzanie czasu... a ze on marnuje ten czas a pozniej bedzie bardzo cierpial to juz cie nie obchodzi co

Gość gość
Jejku, chyba napisałam, że wyraźnie o co mi chodzi, że nie tylko chudość składa się na to że jest nieatrakcyjny. Tak, jeśli chłopak jest chudy(szkieletor) to jest nieatrakcyjny! Szczupły jest ale nie chudy! A co do drugiej odpowiedzi, przecież napisałam, że nigdzie z nim nie chodzę, to o jakim miłym czasie mówisz?

Gość gość
To powiedz mu że potrzebna jest operacja plastyczna twarzy

Gość gość
Powiedz, ze jego wygląd to jakiś żart?

Gość gość
Weź powiedz,że masz kogoś albo podoba Ci się jakiś inny chłopak ze studiów- odczepi się prawdopodobnie , nie radziłabym takich metod jak mówienie "jesteś brzydki, nie interesujesz mnie" - bo wtedy się może chłopak załamać a chyba tego nie chcemy.

Gość gość
Nie potrafię tak wprost. Ogólnie to ja nieśmiała jestem i w ogóle skomplikowana, dlatego potrzebuje mężczyzny, przewodnika. Nie potrafię mu tak powiedzieć, mimo to go lubię, ale tylko tyle. Ale jaki żart?

Gość gość
jego twarz że jakiś żart?

Gość brzydal zaropiały
Wiedziałem ze nic z tego nie będzie... :( Żegnaj na wieki wieków Amen

Gość gość
Nie. Tak jak go opisałam, taki jest. Pa! :)