Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze szwagierkom

Polecane posty

Gość gość

Witam . mój problem polega na tym iż od roku mieszka ze mną szwagierka (tj.szwagierka_) dziewczyna mojego brata ,mają wspólnie małe dziecko.. Z bratem od małego kłóciliśmy się i teraz też ale mniejsza z tym, chodzi o jego dziewczynę , nie cierpię tej kobiety . Jest wrednym typem który potrafi swoim wyglądem denerwować . Wiele kłótni jest za nami ... nie wiem dlaczego oni się jeszcze nie wyprowadzą , podpowiedzcie mi proszę jak mam ją "zmusić" do opuszczenia tego domu ...dodam że nie ma za grosz w sobie poczucia winy ,skruchy.. Nie jest u siebie w domu a chce być tzw.Gospodynią ...to tylko cząstka opowieści .. proszę o wymyślenie pomysłu ,w jaki sposób mogłabym stworzyć atmosferę w której Ona nie wytrzyma >>>...

Gość wifigdańsk
jak już to SZWAGIERKĄ. a poza tym najlepiej załątwic sprawe prawnie. jaki jest stan prawny tego mieszkania? w sensie wsłasnosci? jak rozumiem ty mieszkasz z bratem i jego dziewczyną i ich dzieckiem? po ile macie lat,na kogo jest mieszkanie?

Gość gość
jeśli ktoś denerwuje cię samym wyglądem to idź do psychiatry, bo masz problem...