Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwodzenie kolegi

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się kolega z klasy. Więc ciągle go dotykam itg. A on zapytal sie czemu to robie ? Co o tym myslicie ?

Gość gość
Tzn ze nie kuma o co chodzi..

Gość gość
może pedzio, normalny już by ci rękę wsadzał do majtek

Gość gość
Ale on niby jest zajety i wie chyba ze podoba mi się. Wiec co jeszcze myslicie ?

Gość gość
Że Cię nie chce. Gdyby chciał to nie pytał by o to czemu tak robisz, tylko rozkoszowałbt się tym.

Gość gość
Ale nie odpycha mnie gdy przytulam sie. Pomożecie jeszcze ?

Gość gość
A co mu odpowiedzialas jak cię zapytał?

Gość gość
on nic nie kuma :) a ile macie lat ?

Gość gość
Nic mu nie powiedziałam. Mamy po 21 lat. Myslicie ze może mnie nie odpychać z grzeczności czy faktycznie nic nie kuma ?

Gość gość
cóż, faceci są sami przyzwyczajenie do uwodzenia, a takie przytulanie i dotykanie to bardzo sugestywny znak, chociaż czasem może płynąc z koleżeństwa. Jak macie po 21 lat to wydaje mi się, że on nie jest Tobą tak zainteresowany jak Ty nim, albo się wstydzi i czuje się zażenowany - trudno powiedzieć. Jak chcesz go sobą zainteresować, to przytulanie nie jest w tym wypadku najlepszym sposobem. Ja bym na Twoim miejscu przestała się przytulać i go dotykać, ale nadal pozostań z nim na przyjacielskiej stopie, żeby tylko zauważył, że już przestałaś się do niego tulić i obserwuj reakcje. To mu da trochę do myślenia.

Gość gość
Dzięki za rady. Choć on sam czasami inicjuje dotyk itg

Gość gość
masz 21 lat a durna i infantylna jak przedszkolak i te bledy w pisowni, masakra:o

Gość gość
Po skończonych badaniach można powiedzieć jedno: to niewątpliwie najlepsze feromony, jakie można było zrobić. Od jakiegoś czasu stosuje się je na Zachodzie, obecnie dopiero wchodzi do naszego kraju. Nasi zachodni sąsiedzi bardzo sobie go chwalą, określając mianem klasy Hi-tech – nic dziwnego, jeżeli tylko spojrzymy na to, z jaką intensywnością feromony działają obecnie na płeć przeciwną warto zastosować przed wejściem do klubu – dzięki temu masz pewność, że będziesz się dobrze bawić, bowiem każdy będzie chciał choć na chwilę się do Ciebie przytulić. Przydają się także na spotkaniach towarzyskich, randkach, po to by wzniecić w naszym stałym partnerze ogień pożądania https://www.youtube.com/watch?v=tYn4L2KnWts&ab_channel=Feromony.pl http://www.feromony.pl/pp/asfl03mjf893