Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrot do bylej

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam nie maly problem z byla dziewczyna. Rok temu sie rozstalismy po klotni obrazilem ja i rzucila mnie po 2 latach, latalem za nia, plakalem, przepraszalem i zeszlismy sie po 3 tyg, lecz ona odeszla po kilku dniach a powod to ze do sb nie pasujemy choc wiem ze powod byl nieco inny ale juz go zrozumialem. Poznalem przez ten rok kilka fajnych dziewczyn, ladnych i wgl ale do zadnej sie nie przekonalem po prostu nie byly one ta jedyna. Przez ten rok zmienil sie moj wyglad zewnetrzny( na lepsze) oraz charakter. Nie jestem z nia ponad rok a nadal tesknie za nia. przez ten rok pisalismy moze z 5 razy, ostatnio napisalem i mi nie odp tylko przeczytala wiadomosc na fb, nie wiem co o tym myslec. Widziny sie prawie codziennie poniewaz chodzimy do tej samej szkoly i zawsze mowimy sb czesc itd. Spotkalismy sie kiedys na ulicy i gadalismy i bylo calkiem ok lecz nic wiecej. Teraz wyjechalem za granice, mam duzo wolnego czasu i caly czas o niej mysle. Macie jakies rady co moglbym zrobic ? Czy dac jej spokoj ? Poddac sie i szukac nowej milosci ? W tym roku ona konczy liceum wiec juz pewnie nigdy nie bedziemy sie widziec..

Gość gość
daj sobie spokoj tyle razy juz probowaliscie miala szanse i co? jest nie zdecydowana,sama nie wie czego che i tak bedzie caly czas(zawsze za nia bedziesz ganial) nic z tego nie bedzie,rob co chcesz ,ile razy jeszcze ona ma zamiar rozstac sie z TOBA?

Gość pilot pirx
jej wy to macie dylematy

Gość gość
Niewarto. Dziewczyna ponownie od ciebie odeszla, wiec uznala,ze nie jestes dla niej. Daj spokoj i poszukaj kogos. Myslisz teraz duzo o niej bo jestes daleko i na obczyznie

Gość gość
dziewczyna cie rzuciła, nie możesz sobie poradzić nie tyle ze stratą tej konkretnej, ale z faktem że zostałeś porzucony. Takie jest moje zdanie. Więcej wiary w siebie, ludzie się rozstają z jakiegoś powodu, myślisz tylko o dobrych chwilach dlatego chcesz wracać, ale sam wiesz że to bez sensu. Przeszłość ma swoje miejsce w przeszłości nie w teraźniejszości. Jeśli wciąż będziesz rozpaczał to całe życie przeleci Ci przesz palce. Co do nowo poznanych dziewczyn, nie porównuj ich do byłej przecież gdybyś się z nią tak dogadywał,to bylibyście ze sobą do dziś. To głupie. Zacznij żyć normalnie, nie Ciebie jednego ktoś zostawił.

Gość gość
tzn po tym drugom odejsciu nie probowalismy wracac do siebie. pisalismy jak znajomy ze znajoma, rozmowa przebiegala podobnie.

Gość gość
ale po co to sobie robisz? powtórzę raz jeszcze gdyby wam tak extra się układało, gdybyście pasowali do siebie pod każdym względem do dziś bylibyście parą. opanuj się i zacznij żyć. wszystko jest z tobą w porządku, nie pasowaliście do siebie. znajdź kobietę z którą będzie Ci idealnie. ja też rozstawałam się z facetami. Raz popełniłam błąd i wróciłam do byłego. nie warto. było dobrze przez miesiąc a później znowu to samo. nie warto marnować sobie życia. nudzisz się, załóż konto na jakimś portalu poznawaj ludzi, nie musisz traktować tego aż tak poważnie, na luzie pogadaj z innymi dziewczynami.

Gość gość
poczytaj sobie link wyżej. pozdrawiam ;)

Gość gość
Dzieki za rady co do czatow internetowych to raczej nie musze tam szukac dziewczyny, az tak zdesperoway nie jestem Ale faktycznie gdyby kednak zalezalo jej to ona tez by cos od siebie dala. Dzieki wielkie jeszcze raz chyba potrzebowalem takiego kopa :) pozdrawiam ;)

Ja uważam,że "nigdy nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki". Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny i jak raz nie wyszło to koniec i tyle. Jest tyle dziewczyn na świecie, że nim znajdziesz tą jedyną będziesz spotykał się jeszcze z wieloma.