Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma wieksza szanse na milosc ? gruba a ladna czy brzydka a szczupla ?

Polecane posty

Gość gość

taka strasznie chuda a twarz okropna jak shreka czy ładniejsza z buzki a wazaca kolo80 ??:)

Gość gość
jak gruba moze byc ladna z buzi? przecie zawsze pod brodą wisi jej wole...

Gość gość
mają równe szanse

>>>jak gruba moze byc ladna z buzi? przecie zawsze pod brodą wisi jej wole...<<< Wole, to Ty masz zamiast mózgu matole :D. x Nie sądzę, by było dużo mężczyzn gustujących w twarzy Shreka :D. Ja osobiście nie chciałbym takiej po obudzeniu zobaczyć :D. To jeszcze zależy, jak te 80kg byłoby rozłożone :). Jeżeli w miejscach przez mężczyznę pożądanych, to nikt by się nad wyborem długo nie zastanawiał :) :) :).

Gość gość
brzydka, ale szczupla

>>>Miłość to ściema, istnieje tylko seks<<< Małpoludy tysiące lat rzucały kamieniami i dopiero jakiś inteligentniejszy zauważył, ze czasami krzeszą ogień i zaczął krzesiwa używać :D. Z seksem i miłością jest tak samo. O seksie wiedzą wszyscy, a do miłości dorastają tylko niektórzy :) :) :).

Gość gość
Jasne, że ta grubsza bo zawsze może się odchudzić. A brzydka z buzi już taka zostanie.

Gość gość
zalez na miłość w co? ładne z twarzy mają szansę na miłość w usta a szczupłe a brzydkie na ryju na miłośc w psiochę i dupkę. lepiej mają te szczupłe bo mając miłość w psioszkę mogą mieć orgazm

zastanów się co piszesz pewnie że równe szanse ma każda osoba i każda chce mieć takowe ładna brzydka gruba szczupła głupia i mądra. Mądrość z urodą rzadko idzie w parze wy faceci powinniście o tym wiedzieć te ładniusie patrzą jakim autem podjeżdżasz do jakiej eleganckiej restauracji pojedziecie i ile kasy masz. Nie mówię że wszystkie ładne tak robią ale większość tak więc panowie jeśli nie macie drogich aut to nie dla was te piękności

Gość gość
Ja jestem ładna i szczupła i sram na samochodziki.

Gość prawictwo pospolite 137
to zależy jaką urodę ma ta gruba 80 kg kobieta .. Czy jest tylko troche ładniejsza od tej szczupłej ,czy też to bardzo ładna modelka która przytyła do tej wagi .. Jakby gruba byłaby nieziemsko ładna to wybrałbym grubą ..

w zasadzie jednak 80 kg waga to nie moja bajka .. Wiec nawet z bardzo urodziwą buzią laska ktora ma 80 kg zostałaby przeze mnie odtrącona mógłbym zakceptować panne która ma 68 kg wagi pod warunkiem , ze miałaby ładną twarz ..

Gość gość
Facei bardzo czesto maja gdzies gege wazne,zeby laska miala chuda d**e tzn szczupla,Ja jestem bardzo ladna nie to ,ze sie chwale ,ale nie waze 55 tylko 70 kg mam 170 cm wzrostu tak,ze nie jestem chuda tylko grubsza.Ale jak gdzies ide z kolezankami do pubu czy gdzies na impreze dodam,ze z chudymi kolezankami i dodam,tez wiem,ze nie ladnie ,ale niektore nie sa nawet ladne przeprasza nie lubie obgadywac,tez wiadomo,ze gust kazdy ma inny.To najczesciej sie faceci do nich dostawiaja.A nie do mnie.Chciaz nie powiem,mam powodzenie,ale nie tak jak te ,ktore waza 55 kg :P Zawsze mialam troche wiecej duze cycki tylek tez zawsze byl.wiem,odchudzalam sie juz ,ale zawsze odpuszczalam ,teraz biegam :P waga ta sama w cm mam troche mniej ,ale wiem,ze facet szybciej poleci na 55 kg niz 70 :P

>>>zastanów się co piszesz pewnie że równe szanse ma każda osoba i każda chce mieć takowe ładna brzydka gruba szczupła głupia i mądra.<<< Już widzę te stada zakochanych w brzydkich i głupich dziewczynach, bez kasy :D :D :D. x >>>Mądrość z urodą rzadko idzie w parze wy faceci powinniście o tym wiedzieć<<< To Ty nie rozumiesz, że uroda nie ma wiele wspólnego z mądrością, ani poziomem inteligencji. Po prostu te ładne, nie muszą się tak wysilać, by zainteresować sobą faceta, a często wolą nawet udawać idiotki, by ich facet nie poczuł się przy nich niepewnie :). x >>>te ładniusie patrzą jakim autem podjeżdżasz do jakiej eleganckiej restauracji pojedziecie i ile kasy masz.<<< A Ciebie wcale nie interesuje: czy facet potrafi zarobić na siebie i potencjalną rodzinę :). x >>>Nie mówię że wszystkie ładne tak robią ale większość<<< Brzydkie też by tak robiły, ale nie mają na to szansy :D :D :D. x >>>tak więc panowie jeśli nie macie drogich aut to nie dla was te piękności<<< Ja nigdy na auto uwagi nie zwracałem, a moim dużym fiatem jeździła wicemiss Polski i dziewczyna, o którą w Anglii pobiły się jakieś insze lordy, grające w krykieta :D.

biorąc pod uwagę jej uda ona wlasnie wygląda na około 66 kg http://s232.photobucket.com/user/fropki/media/Saurabh/2014/mar/19/Fat%20or%20Sexy/Fat-or-Sexy-Fropki-04.jpg.html?sort=9&o=3 Nie jest to waga która mi sie podoba , ale być może mógłbym zakceptować taką dziewczyne jakby miała jakies atuty . 80 kg to już jest duże przegięcie . Dla mnie za duże. ale otwarcie przyznam , ze preferuje 52 kg dziewczyny

Ja mam takie preferencje Moim zdaniem 52 kg waga jest najlepsza dla panny 165 cm wzrostu 65 kg mógłbym zaakceptować gdyby mi sie bardzo podobała jej uśmiech czy twarz .. ( ale przyznam ze preferuje takie co wazą 52 kg ) 80 kg odpada w każdym wypadku ( to jest juz duze zapuszczenie sie i żaden uśmiech nie pomoże nawet jesli dziewczyna ma piękny usmiech to nic nie da... Nigdy w moim zyciu nie zwracałem uwagi na dziewczyny ktore mialy wiecej niz 65 kg wagi tak to wygląda .

Gość gość
up

Gość gość
Nie chce grubej w łóżku...

Gość gość
Ja bym wolał grubą i ładną, schudnąć zawsze można, ale z urodą gorzej i ciężko poprawić.