Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem, poznałam faceta i...

Polecane posty

Gość gość

Prosze Was o jakieś opinie, to naprawdę ważna sytuacja dla mnie i nie wiem co zrobić. Parę miesięcy temu pisałam tutaj na forum że poznałam w necie świetnego faceta. Problem jest taki że ma zeza rozbieżnego., coś takiego jak tu (oczywiscie nie on jest na tym zdjęciu): http://www.fotoszok.pl/upload/fa7288df.jpg Wielu z was radziło by się spotkać, przekonać na żywo czy będzie mi przeszkadzało. Tak się stało, spotkaliśmy się. Prawie wcale na niego nie patrzylam, bo jak tylko spojrzałam to z paniką odwracałam wzrok. Zawsze mnie przerazał zez rozbieżny, nie wiedziałam gdzie ktoś patrzy. Spotkaliśmy się też drugi raz, znów tak samo reagowałam. Planujemy kolejne spotkanie, a ja się zastanawiam czy kiedyś się przełamię. Facet jest naprawdę (poza tym) świetny - bardzo inteligentny, zabawny, odpowiedzialny, grzeczny, wysoki, wysportowany, ma przystojną twarz. Ale ten zez po prostu dla mnie przekresla wszystko. :( On mówi że kiedyś to był wielki kompleks dla niego, ale już się z tym jakoś pogodził. Studiuje na kierunku po którym praca jest na takim stanowisku, że się jest raczej osobą publiczną. Uważam więc, że byłoby lepiej, gdyby zrobił sobie operację, a wiem że można robić u dorosłych. On mi kiedyś powiedział że u dorosłych tej operacji już się nie robi, ale po cichu się dowiadywałam i wiem że się robi, nawet u starych ludzi, przykład: http://www.leczeniezeza.pl/operacja_zeza_u_doroslych.html Ale nie mogę temu wspaniałemu, dobremu facetowi powiedzieć czegoś takiego. Ludzie, co ja mam zrobić? Uwielbiam go gdy rozmawiamy przez telefon albo gdy się spotykamy i robi się już ciemno, czyli gdy już go nie widzę. Strasznie mi źle. Zależy mi na nim, a nie potrafię tego przeskoczyć.

Gość gość
- A wiesz czemu warto mieć dziewczynę z zezem rozbieżnym? - Bo jednocześnie może robić Ci laskę i pilnować bryki!

Gość gość
nikt?

Gość gość
moglby nosic ciemne okulary i nie bedzie widac .

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze. Powiedz ze bardzo Ci się podoba i uwielbiasz z nim rozmawiać ale przez jego wadę czujesz sie niezręcznie bo nie wiesz jak sie zachować. Powiedz ze chcesz sie z nim spotykać i chętnie mu pomożesz w zniwelowaniu tej wady. :)

Gość gość
Tak, tak byłoby najlepiej, choć nie mam pojęcia jak się zabrać do tej rozmowy. Nie chcę by wziął mnie za małostkową, drobiazgową, która patrzy na taki "szczegół". On chyba nie jest uświadomiony w tym. Mówi że nikt mu nie zwraca uwagi, więc chyba tego aż tak nie widać. A to naprawde mocno widać i jest straszne, sądzę że nikt mu tego nie mówi z grzeczności. Jego przyszła praca będzie właśnie wymagała wielu kontaktów z ludźmi, tego by wzbudzał zaufanie. A takie oczy śmieszą lub przerażają. Mnie dziwi że on nie rozważa operacji, po prostu powiedział że u dorosłych się nie robi i pogodził się z tym.

Gość gość
"moglby nosic ciemne okulary i nie bedzie widac . " Nie będzie nosił przecież w domu. I szczerze powiem, gdy wyobrażam sobie intymne sytuacje z nim, to aż mam dreszcze. Wyobrażacie sobie uprawiać seks, całować się, patrzeć sobie w oczy i widzieć taki widok: http://www.fotoszok.pl/upload/fa7288df.jpg Wiem, jestem okropna. :( Ale naprawdę nie umiem tego przeskoczyć.

Gość gość
jak ci sie nie podoba to sie nie umawiaj

Gość gość
Hehehe poznałaś faceta z zezem i to. Cię przeraża, ciekawe podejście. Jesteś zabawną dziewczyną - to jak spotkać na drodze byka i zamiast uciekać to może lepiej podejść zobaczyć jaki ma ogon. Hihihi to ciekawa sytuacja.

Gość gość
fuj