Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Discmen

Gościszów woj dolnosląskie lokalizacja wrocław Bolsławiec

Polecane posty

Gość Discmen

całujcie mnie wszyscy w dupe skurwysyny! sram na ks orzeł gościszów oraz na całą patologiczną nieszczęśną wioche gościszoską gdzie mieszkają tam same kurwy ,masochiści, pedały stare jebane dewoty katoliczki sram na gościszowski kościół częśtochowskiej na szkołe podstawową im. jana pawła drugiego pedofila co jebał małe dzieci kurwa w dupe i cały jej skurwysyński personel i nauczycieli pierdolić księdza! gościszów czyli największa wiocha penerów ! banda bandytów złodziei skurwysynów chętniej to bym was wszystkich wyrżnął skurwysyny! śśijcie mi pałe! takich skurwysynów co mieszkają w gościszowie takich mend zabobonu to nie ma nigdzie więcej w całych zadupiach jak i na całym świecie! sram wam wszystkim na ryje! kiedy bede miał jakieś materiały zajebiście wybuchowe to rozpierdole ten skurwysyński chlew gościszowski! nie tylko kibice piłkarzy wręcz cała wiocha to pijaki mendy menele hejtuje was i bede chejtował po całym swiecie koło piczki was mam! same kurwy dziwki szmaty mam na was wszystkich w.y.j.e.b.a.n.e !!! zapamiętajcie to do osranej swojej śmierci hejtery plotkary pierdolone w pizde mnie możecie pocałować!!! skurwysyny pierdolone. zdechnijcie wszyscy skurwiele najgorszego wam zycze co tylko człowiekowi sie może przytrafić! wy nie jesteście ludzmi tylko świniami i bydłem kurwy jebane! sram wam na ryje szczam a potem sie spuszczam wam prosto w usta padliny pierdolone!

Gość giessman
W internecie to każde małe dziecko może pisać to co chce i komu się chcę , a jak ty chcesz zabłysnąć a widzę że chcesz to podaj imię i nazwisko, następnym razem nie dasz rady wypisywać takich słów, głównie o swojej matce