Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do zonatych dlaczego podrywacie inne kobiety

Polecane posty

Gość gość
masz seks codziennie po 20 latach malzenstwa?to gratuluje, my mamy co ok 5 dni bo takie sa potrzeby am wrazenie ze o tez wiecej nie potrzebuje

Gość gość
To prawda, mój tez należy do tej mniejszości.

Gość gość
gosc 21:35 swietny z ciebie facet, zona musi byc szczesliwa, gdzie sa tacy??? :(

Gość gość
no chyba ze robi to gdzies ukratkiem w kazdym razie ja nie musze czesciej niz co 5 dni i tak mamy

Gość gość
UKRADKIEM UKRADKIEM!!! kupcie słownik ludzie!

Gość Doswiadczony 37 latek
Gosc z 2135 Ma racje , dzieci ...krzywda....zona ...herbata Ja tez o tym mysle , i mam kaca moralnego po wyskoku ale to przechodzi po jakims czasie czlowiek zapomina i zyje dalej Zycie jest krotkie trzeba je brac garsciami a kazda kobieta seks inaczej przezywa wiec czlowiek jest ciekawy jak to by bylo z ta albo z tamta a seks z zona tez sie staje nudny potem taki przewidywalny , do tego dochodzi troche alkoholu , impreza kumple i sprawa zalatwiona , jak sie trafi cos to trzeba wykorzystac

Gość gość
a kogo tak dupczyli ci koledzy a wyjezdzie prostytutki? bo znalezc okazje w ciagu krotkiego czasu nie jest latwo, czy tyle lekkich kobiet sie wokol kreci?

Gość gość
Mam nadzieje ze hifa zlapiesz od zony

Gość gość
doswiadczony a jak zona sie dowie to cie zostawi nie myslisz o tym?

Gość gość
a gdyby to żona was zdradziła ? co wtedy ?

To jest wlasnie ryzyko wliczone , wiadomo ze nie chce byc zlapanym ale trudno raz sie zyje , Niech zyj****l!

Gość SmakowiteJabłuszko
Niedowartościowane ćwoczki,myślą,że jak przez minute poskaczą po jakiejś młodej pannie, to już są macho.Słabe!!! Prawdziwy mężczyzna nie musi szukać potwierdzenia jaki to jest super,po prostu to wie.

To nie chodzi o to czy byc maczo czy nie....droga kolezanko....bardziej o to zeby sobie pouzywac zycia i tyle , jedna ma taka , druga wieksza piersi , trzecia inne nogi chodzi o to bardziej

Gość gość
Jedno pytanie do facetów zdradzających TO PO CO Się żenicie jak tacy jesteście i o tym wiedzieliście, nie lepiej żyć jako stary kawaler i pierdolić się bez zobowiązań bez krzywdzenia ? ALBO się rozwieść? To jest fundamentalne pytanie, bo ja wam ruchac nie zabraniam, ale krzywdzić rodzinę...

Gość gość
Oni są zj****i bez wzgledu na wiek. Kiedyś się do mnie przysiadl dziadzius 70 letni,myslalam ze jest samotny chce porozmawiać a zaczął mi opowiadać jakieś świńskie żarty. Faktycznie faceci którzy chcą i potrzebują miłości jak ten wyjątek, to rzadkość. Mój na szczęście tez jest monogamiczny, siedzi w domu, spędza ze mną każda chwile

Gość gość
doświadczony a co gdyby to żona cie zdradziła ?

Jakby to powiedziec ....bo zona to musi byc i rodzina ....a to co sie robi gdzies tam czasami to inna para kaloszy Przeciez ja tez lubie jechac z rodzina na wakacje odpoczac , pobawic sie z dziecmi itp A kawalerem byc to co to za zycie ? Sam jak palec ...cztery sciany ...nie ma adrenaliny

Gość gość
a co z chorobami nie obawiacie sie?prezerwatywa nie daje pewnosci a taka co dzis wskoczy z toba do lozka jutro w skoczy z inym i zazwyczaj sa one siekliskiem wirusow, bakterii, chorob -popielnice poprostu

Wlasnie choroby plciowe to jest chyba to czego najbardziej sie obawiam , prezerwatywa nie chroniw 100% to fakt , bo nigdy nie wiadomo czy sie nie zsunie lub peknie ale prawidlowo uzyta i bedzie ok

Gość gość
a kogo tak dupczyli ci koledzy a wyjezdzie prostytutki? bo znalezc okazje w ciagu krotkiego czasu nie jest latwo, czy tyle lekkich kobiet sie wokol kreci? Nie dupczyli co tam na tym polu namiotowym było. Nie wiem, czy to był zjazd prostytutek w tym czasie. Mogę Ci powiedzieć jedno ja moją żonę zdobywałem 2 lata, maczo nie byłem, prawiczkiem też nie. Tym mi zaimponowała. Dzisiaj wyjście na zwykłe piwo graniczy z cudem, żeby 10 lasek nie właziło Ci na kolana (dlatego nie chodzę już). Idź na dyskotekę, też tam chodzimy, sponiewierane strasznie są kobiety, zobacz jak się ubierają!! Czy to są prostytutki?, tego nie wiem, bo nie korzystam z ich usług!! Ale im nie przeszkadza fakt, że ja jestem z moją kobietą!! Żadnej!!, ja tylko chronię moją żonę, że jest dla mnie najważniejsza i najładniejsza inne nie istnieją!!

Gość gość
Juz masz pewnie hifa k*****e, nie tknelabym cie kijem męska k***o

Gość gość
Doświadczony 37 czy żona również może korzystać z życia ? z innymi facetami ?

Zona ....wolabym zeby zajela sie domem i dziecmi...zarabiam wystarczajaco duzo zeby utrzymac nas

Gość gość
nie takie było pytanie

Gość gość
"masz seks codziennie po 20 latach malzenstwa?to gratuluje, my mamy co ok 5 dni bo takie sa potrzeby am wrazenie ze o tez wiecej nie potrzebuje " 40 letni facet nie potrzebuje więcej sexu?? No to znasz odpowiedź, tak Ci się tylko wydaje!! 40 letni facet to ogier!! Mój ogier, który żalił się że tak rzadko uprawia sex!! Szpile, kiecka do kolan, czarne rajstopy i prawie 40 letni facet jest mój.

Matka moich dzieci chyba nie moze sie sponiewierac z innymi no bo jakby to wygladalo....

Gość gość
i to jest właśnie ta s***********a obłuda, populistyczna i klasyczna, za którą nienawidzę większości ludzi (nie tylko facetów) żona musi być, bo mamusia i otoczenie musi być zadowolone, że synalek udaje ułożonego i ustatkowanego? podnosi się jego status społeczny, bo ma ŻONĘ, tak? zaufanie społeczne takie? Rzygam takimi ludźmi. Rzygam nieszczerością. Jebcie się wszyscy. Autentycznych ludzi jest już bardzo mało... wolę *****cza, ale autentycznego, niż udającego dobrego mężulka oszusta.

Gość gość
tak samo jak twoje wyskoki w bok życzę twojej żonie jakiegoś fajnego romansu z przystojnym ogierem

Gość gość
Dokładnie, lepszy taki Kasanowa co się z tym nie kryje niż taki dwulicowy oszust, tatuś, maz, ślub pewnie katolicki przed ołtarzem i p******i się jak wywloka po kątach.

Gość gość
a najgorsze są takie ciche wody i mniej przystojne (w prawdziwym albo ich zdaniem mniemaniu), taki jak mu się inna nawinie to poleci z fujarą żeby się dowartościować mało mu nie odpadnie..