Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foafoafoa

Kłotnia

Polecane posty

Gość foafoafoa

Cześć, mam problem i potrzebuję waszej opinii. Wczoraj szedłem na domówkę ze znajomymi (4 osoby, 1 dziewczyna, wszyscy 21 lat). Przed imprezą siedzę z całą rodzinką, aż siostra (26lat) mówi, że idzie ze mną. I się tak pośmialiśmy przez 10 min, że fajnie fajnie, ale idę sam i nie ma opcji, że idzie ze mną. Nawet wzięła mój telefon i zadzwoniła do gospodarza czy może przyjść (powiedział, że tak chociaż ja dobrze wiedziałem, że powiedział to z grzeczności). Towarzystwo jest specyficzne (zupełnie inny typ jak moja siostra), wiec trzymałem na swoim i mówiłem, że idę sam, że będę się czuł niekomfortowo, że to zamknięta impreza. Wśród znajomych była osoba lubiąca narkotyki. Kiedy rozmawiamy zdarzają się jakieś wulgaryzmy. Moja siostra zupełnie tam nie pasowała. Zostałem okrzyknięty egoistą, że rodzina jest dla mnie ważna tylko kiedy coś chcę.I ojciec wyrzucił mnie z domu, kazał mi jechać na stancję do miasta gdzie studiuję, oznajmił, że przelewa mi moje oszczędności i mam sobie radzić sam. CO MYŚLICIE?

Gość gość
?

Gość gość
co myslicie???

Gość gość
Słusznie postąpił. Wybrałeś kolegów od siostry. Na jego miejscu bym Ci jeszcze kasę obcial :-)

Gość gość
pomóżcie!

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
ty się nie pchasz nieproszony na jej imprezy, więc ona nie powinna pchać się na twoje. Inna sprawa,gdyby była zaproszona, ale ona to wymogła na gopodarzu

Gość gość
a ojciec zachował się bardzo nie fair, nie powinien się mieszać do kłótni między tobą a siostrą, bo ty się nie mieszasz w jego kłotnie z matką. Jakby on się czuł,gdyby się pokłócił twoją matką , a ty powiedziałbyś mu "wypad z domu"

Gość gość
Twoja siostra zachowała się skandalicznie - wpraszać się do kogoś na imprezę, i na dodatek jeszcze dzwonic do tej osoby? A reakcja ojca to dla mnie szok. Dziwne macie relacje w rodzinie.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
to nie żadna impreza tylko zlot narkomanów