Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mleko podbiegło krwią

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moja siostra trzy dni temu urodziła piękna córeczkę. Chce karmić piersią niestety na początku nie miała mleka. Położna kazała jej sciągnąć zeby zobaczyc ile mleka ma siostra. Miała bardzo mało. Dopiero na drugi dzien ściągnęła ok 90ml z jednej piersi. Piersi pogryzione itd wiec karmić nie moze. Dzisiaj sobie odciągała mleko i nagle podeszło jej całe mleko krwią. To nie była krew z sutka tylko z piersi. Teściowa siostry powiedziała ze siostra juz nie powinna karmić takim mlekiem tylko ja przerzucić na modyfikowane. To jest w sumie nie wazne. Ale wie ktos dlaczego mojej siostrze mogła sie zebrać krew w piersi?

Gość gość
Up

Gość gość
to na pewno z ran a nie z piersi. moze karmic,dziecku nie zaszkodzi. nic nie piszesz czy ja bola piersi czy nie.

Gość gość
co to znaczy nie miala mleka?? heh nawal nastepuje kilka dni po porodzie wiec to zadna nowosc,ze nie miala mleka. a tak poza tym na poczatku leci siara i jest tego bardzo malo. po ok tygodniu bedzie miala taki nawal,ze nie nadazy odciagac

Gość gość
Bolą ja piersi bardzo. Nawet odciągać nie moze. Bolą od wlasnie nawału mleka i od "pogryzionych" sutek. Ja dziecka nie mam wiec nie wiem jak to jest. Tak tylko pytam. A krew poszła z piersi a nie z sutka. Oglądałyśmy jej sutki po tym jak odciągnęła mleko i sa ok. Tzn w strupach itd ale nigdzie nie było widac świeżej krwi czy świeżego strupa. Wyglądało jakby krew jej z piersi poszła. Jej teściowa powiedziała ze po tym juz nie powinna karmić. Pozniej jak ściągała mleko było juz ok. Żadnej krwi.