Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię kochać

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie że nie potrafie kochac. Od 2 miesięcy jestem z chłopakiem który okazuje mi że mu na mnie bardzo zależy mówił mi do tej pory że jest we mnie bardzo zakochany a wczoraj powiedział mi że mnie kocha i że chce miec zemną przyszłość. I to zaczeło mnie przerastać ja nawet nie potrafie powiedziec mu kocham cie i nie wiem czy go kocham nie mówiąc juz o tym że napewno nie chce myśleć o wspólnej przyszłości. Kiedyś miałam podobną sytuacje. Byłam z chłopakiekiem i on mówił mi że mnie kocha okazywał to a ja nic nie czułam. Nie wiem dlaczego tak sie dzieję. Może ja nie potrafie kochać czy to jest możliwe?

Gość gość
Miłość nie jest na zamówienie, jeżeli ktoś Cię darzy uczuciem, to nie znaczy, że musisz je odwzajemniać. Nie powinnaś oszukiwać chłopaka, porozmawiaj z nim i powiedz o swoich obawach. Na pewno potrafisz kochać, tylko nie spotkałaś jeszcze odpowiedniej osoby. Do niczego się nie zmuszaj. Jeżeli będziesz robić coś wbrew sobie, zrobisz krzywdę temu chłopakowi i sobie, a potem spotkasz kogoś właściwego i będzie za późno. ...

Gość gość
Bo to jeszcze nie ten ;)

Gość gość
nie ta :)

Gość gość
"Bo to jeszcze nie ten" - to znaczy że powinnam to zakończyć?

Gość gość
Tylko że taka sytuacja się zawsze powtarza czy to możliwe że nie potrafię obdarzyć kogoś uczuciem? Tylko dlaczego?

Gość gość
Moze poczekaj jeszcze i zobaczysz co bedzie dalej :classic_cool:

Gość gość
Sytuacja powtarza sie bo to jeszcze nie ten . Musisz trafic na swojego ,wtedy bedziesz wiedziala ,ze to napewno ten .

Gość gość
Jak spotkasz "tego", to od razu będziesz wiedziesz.

Gość gość
ja jestem "lepsza" - kocham się w tych, którzy tego nie odwzajemniają, a jak ktoś jest mną zainteresowany, to ja nie, z wiekiem mi nie przejdzie, wiekszosc moich znajomych juz dawno sie pozenila

Gość gość
O jakiej milosci mozna mowic po 2 miesiacach, bez przegiec. Kozna mowic o zauroczeniu, pozadaniu. Ale milosc i planowanie przyszlosci po paru miesiacach? Chlopak jest mocno niedojrzaly. A do uczuc zmusic sie nie mozna. Niekiedy przychodzi z czasem. Ale badz wobec chlopaka uczciwa