Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 15, 2015 Film o przyjaźni człowieka z psem http://youtu.be/dQLTLchvs1w z lektorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 15, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Luty 15, 2015 oglądałam z 5 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorian272 0 Napisano Luty 15, 2015 nie zaśmiecaj tego miejsca to nie dla idiotów rozpisujesz sie w 10 tematach i zabierasz miejsce innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 15, 2015 Ewa, rozumiem że polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 15, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2015 ja polecam !! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 15, 2015 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Luty 15, 2015 oczywiście, bardzo fajny film, chociaż wyciskacz łez, trzeba być w odpowiednim nastroju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 16, 2015 Wzruszająca historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 Ogladalam tylko raz ,więcej nie dam rady bo wylam jak bóbr . film piękny i na faktach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 a który?ten nowszy czy starszy?nudny troche ale na koncu beczałam jak głupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 17, 2015 Rzeczywiście, jest oryginał: http://youtu.be/UwRzfuBtKYY napisy PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 17, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach