Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black is ugly

Dlaczego Polki idą do łóżka z murzynami?

Polecane posty

Gość gość
podaj @ odezwe sie, nie mowie nie:)

Gość gość
dziś imatołem to ty jesteś i podwójnie to nas ale roz******lasz- ze śmiechu :D

Gość gość
Gdzie wy to widzicie i kto wam takie rzeczy gada, o s*****ei itp.? Zdrowi na umyśle ludzie o takich rzeczach nie gadają. zwłaszcza dwóch facetów. Takie sprawy to nie jest wasz interes, jak chcecie to też możecie sobie znaleźć cudzoziemkę( tylko która by chciała).. i żeby nie było- nie mam kontaktów z murzynami, ale wtrącanie się w takie rzeczy i przeżywanie to raczej początek choroby psychicznej, albo jej głęboka faza.

Gość gość
Ach, te pytony czarne!

Gość gość
Bo lubią :)

Gość gość
Ja nie wiem kiedys tez mnie krecily murzynki egzotyka i wogole, ale po pobycie w anglii zrozumialem co jest co , anglik zapytal mnie, macie cyganów w polsce, troche rasistowskie, zapytal a poszedl bys do lozka z cyganka ? No powiedzialem nie bo raczej mnie nie ciagna a on powiedział, ja z murzynk tez nie.nie mam nic do kolorowych ale od tamtego czasu nawet p****le z czarnulkami nie ogladam, niepociagaja mnie. A tak naprawde to kazda francuska szanujaca sie niemka szwedk nie pojdzie z czarnym, nasze dziewczyny wychowane na teleexpresie rozchylaja sie ., ale to juz staje sie żenada .

Gość gość
bo lubia duze k***sy , moja dziewczyna jak byla w Angli to j***la sie z czarnym

Gość gość
Nie wszyscy czarni mają duże pałki. Polki są naiwne i latają za ciemnoskórymi, a później płaczą resztę życia ...

Gość Rozczarowana27
Mnie kiedyś na studiach wykożystł murzyn ale teraz wspominam to jako przygodę. Pałkę miał normalnoł nic wielkiego jak niektórzy opisują.

Gość gość
Szkoda, że ty nie wykorzystałaś słownika na tych niby studiach. Ale mam bekę z takich matołów w wieku gimnazjum.