Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka4321

Przegrane życie...

Polecane posty

Gość zuzka4321

Właśnie uświadomiłam sobie, że tak naprawdę moje życie nie ma sensu... Mój mąż pali zioło non stop, wydaje na to ostatnie pieniądze a moja córka ma autyzm i ostatnio tak daje popalić, że żyć się odechciewa. Na dodatek mój mąż nie respektuje zaleceń terapeutów i daje jej słodycze chociaż wie, że to jej szkodzi. Jestem sama z tym wszystkim, moi rodzice nie żyją nawet nie mam się przed kim wygadać:-(

Gość gość
chciałaś dziecko więc masz ... co ta mała.ma powiedzieć ? żyje w niezrozumiałym dla niej świecie...

Gość gość
to jest tez dziecko jej męża, ktory woli się przytępić ziołem niż stawić czoła problemom

Gość gość
Życie czsami daje w kość pociesz że nie tylko tobie .

Gość zuzka4321
Córeczka całkiem dobrze funkcjonuje pod warunkiem, że jest się konsekwentym i nie pozwala jej się przekroczyć pewnych granic niestety do mojego męża to nie dociera... Pozwala jej na wszystko...

Gość zuzka4321
Czasami myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłby rozwód i ograniczenie mu praw rodzicielskich. Bo co ja i szkoła zbudujemy to on to niszczy....

Gość gość
co za jełop nie dosc ze nie pomaga to jeszcze przeszkadza :O

Gość gość
Miałam w rodzinie podobnego tyle tylko że on nie ćpał a pił i nie dość że nie zarabiał to wynosił z domu różne przedmioty i sprzedawał.