Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

pracuję w wawie za 1200zł ale to bez sensu. za neidlugo wyprowadzam się wiec do rodziców bo chociaz nie bedę musiała dokładać do życia wpakowałam w poprawę wyglądu ok 5 tys złotych. dalej jestem brzydka i nie mogę znalezc lepszej pracy wiec wracam na zad***e. inna perspektywa to wyjazd do pracy do fabryki na zachód ale mi wstyd. nie po to konczyłam studia żeby zasuwać z alkoholikami. wiem jak to jest bo tak już pracowałam w wakacje. tak się nie da żyć żal mi że sie w ogóle urodziłam. co nie zrobię to zamienia się w g****o. próbowałam się kiedyś zabić ale po prostu wyrzygałam wszystkie tabletki i alkohol. jestem taka załamana, nie chcę i czuję jakis lęk nawet przed wyjsciem do sklepu. a jutro znowu do roboty u prywaciarza za grosze :(

Gość gość
Witamy w 21 wieku niewolnictwa i wyzysku. Niestety będzie coraz gorzej, bo elity chcą już do końca oskubać wszystkich pracujących uczciwie. Ale się nie załamuj i idź jakoś do przodu! HEJ

Gość gość
a ja wciąż mieszkam z rodzicami mimo 30 tki na karku bo 1200 zł to nawet na wynajem nie starczy

Gość gość
juz nie mam siły. probowalam cos ze sobą zrobic ale wszystko było bez sensu. tacy jak ja nie powinni się w ogole urodzic

Ciesz się wogóle że masz prace a te 1200 zł to jeszcze nie marne pieniądze. Inni pracują cały dzień za takie pieniądze i to w gorszych warunkach. Nie poddawaj się nigdy.

Gość gość
gość dziś ja dokładam z tego co zarobiłam za granicą bo też by mi na nic nie starczyło. ale chciałam wreszcie uciec z domu.. teraz mam tylko same straty i musze wrocic do punktu wyjscia. albo z***bac się wreszcie ale juz skutecznie

Gość gość
no sorry ale na warszawe to sa gowniane pieniadze, tak jak ktos napisal nawet na wynajem kawalerki nie starczy. ja zarabiam 3500 i to nie jest duzo, bo jeszcze na kredyt co miesiac 800 idzie

Gość gość
888 dziś mam się pocieszac ze inni mają jeszcze gorzej? to z kim mam się w takim rownac? z patologią? ja jeszcze wyrzuciłam kilka tysięcy na poprawę twarzy ale nie wyglądam jak natalia siwiec więc dalej zasuwam za 1200

Gość gość
ja nie zawsze pamietaj haslo POLAK POTRAFI a jesli nie oddaje to byc moze JESZCZE nie ten czas stopka: za morderstwo na zlecenie dostaje sie 25, w afekcie - tylko 8

Gość gość
no to po co żyjesz ?

Gość gość
a co zrobilas za te 5 tysięcy? co sobie poprawialas? i moze sobie wkrecasz, ze nie ma rezultatu

Gość gość
Dostaje kopniaka od zycia w kazdym momencie. Po czesci sama jestem sobie winna, nie potrafie czasami sie nie odezwac, skrytykowac. Jestem sama, na wlasne zyczenie. Nie potrafie ufac ludziom. Mam pare przyjaciol, chociaz nie wien czy to przyjazn. Nie potrafie zaufac do konca drugiemu czlowiekowi. Chociaz sa takie momenty, ze bardzo bym chciala. Nie ma w moim zyciu takiej osoby, ktora znalaby mnie na 100 %. Ale jak ma mnie znac skoro ja sama siebie nie znam.